Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Ce mesaj a transmis despre fetele ei: „ Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând”

Dana Budeanu a anunțat printr-o postare pe Instagram ieri că gemenele ei au împlinit 18 ani. Creatoarea de modă a povestit cum le-a educat pe fiicele sale, dar și cât de multe le iubește.

Până acum, Dana Budeanu nu le-a arătat niciodată chipul fiicelor, a dat publicității mereu poze cu ele de la spate. Și de data aceasta a procedat la fel, a publicat fotografii în care nu li se vede fața.

„Am renăscut odată cu două inimioare ce s au grăbit să mă țînă n brațe și mi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu… Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, va spuneam cândva…și n avem voie să i dezamăgim nicio secundă despre asta… Copiii noștri cred că putem tot, știm tot, vedem tot…și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le a fost dat a le fi părinți… Doar cei ce avem copii suntem datori…lor…pentru totdeauna…datori să i facem fericiți cu orice preț…Alte datorii nu avem în viață asta față de nimeni și nimic… Mă uit la ele de când le am adus pe lume și n noaptea această, că n toate cele mii…și știu că nu le am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le am arătat că există… Le am arătat că iubirea i tot și că ura i doar a celor ce nu au fost iubiți, le am spus că frică nu există și că universul suntem noi, le am luat cu mine să vadă, să simtă, să înțeleagă tot până la capătul pământului, că să știe că de oriunde poți ajunge și de oriunde te poți întoarce…', a scris pe Instagram Dana Budeanu.

Gemenele Danei Budeanu au acum 18 aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Și a continuat: „Nu le am certat vreodată, nu le am umilit nicicând, nu le am țipat vorbe, nu le am șoptit neintelesuri…le am crescut într o poveste a lumii care azi se chinuie să nu moară…și le am salvat…de tot ce nu i iubire… Fetițele dumneavoastră rad continuu, mereu sunt fericite…'mi se spune de aproape douăzeci de ani…ce trist că această a ajuns o minune despre îngerii care s doar bulgari de divinitate…

Dacă oamenii minusculi nu rad mereu, înseamnă că voi cei uriași, i ați abandonat…le ați abandonat inocența, puritatea, curajul, gingășia și i ați transformat în oameni mari, mascați cu tristețea de după care va este frică… Noi părinții nu avem probleme, noi avem putere! Noi nu avem dureri, noi avem curaj! Noi nu avem zile grele, avem copii… Și asta înseamnă că suntem binecuvântați de Dumnezeu și că suntem fericiți să i creștem și pe ei astfel! Rămân că mereu…doar în urmă pașilor lor, că să nu uit să merg, căci fără ele nu mai știu oricum! Copiii sunt sufletul nostru în văzul tuturor! Sunt bine rău de tot înseamnă', a mai notat creatoarea de modă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete