Gama de produse Multi-Gyn pune în evidenţă complexul 2QR şi avantajele acestuia în sănătatea intimă

Multi-Gyn conține o gamă extinsă de produse, create special pentru tratarea disconforturilor vaginale și ameliorarea directă a acestora prin restabilirea echilibrului natural al florei vaginale. Produsele nu conțin hormoni, sunt create pe bază naturală și se recomandă a fi folosite după citirea cu atenție a prospectului.

Complexul 2QR este un ingredient inovator pentru tratamentul și prevenirea bolilor microbiene care afectează pielea și mucoasa. Acest produs dispune de o eficiență dovedită clinic în tratarea și prevenirea disconforturilor care pot apărea în urma dezechilibrului microbian. Complexul este compus din polizaharide naturale purificate, derivate din frunzele plantei Aloe Barbadensis Miller. Acesta poate fi lichidă sau pulbere și dispune de un miros și gust vag.

Beneficiile complexului 2QR:

  • Ameliorează direct problemele comune (mâncărime, iritație, înroșire, umflare);
  • Nu are efecte secundare cunoscute;
  • Nu afectează efectul altor medicamente, acesta putând fi administrat de unul singur sau simultan cu antibiotice sau antimicotice.

Produsele Multi-Gyn prezintă un efect calmant direct asupra disconforturilor intime cu ajutorul complexului 2QR. Primul pas către infecție și disconfort este efectuat de contactul microbilor cu pielea și țesuturile mucoase. Ai grijă de sănătatea ta intimă alături de Multi-Gyn!

Pentru detalii și comenzi, accesați următorul link: https://bit.ly/3Uu8UXq

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial