Galerie FOTO: Ce s-a ales de bomba sexy, Pamela Anderson? O viață dedicată bărbaților!

Galerie FOTO: Ce s-a ales de bomba sexy, Pamela Anderson? O viață dedicată bărbaților!

Pamela Anderson este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 53 de ani, bomba sexy „se laudă' cu o viață dedicată bărbaților.

Blonda a devenit celebră după ce a pozat în revista Playboy, iar acela a fost momentul în care pentru toți bărbații din lume, Anderson a devenit un model de femeie.

Ea, model de femeie pentru bărbați, bărbații, surse de suferință pentru ea

Pe bună dreptate să facem aceste afirmații despre focoasa blondă, având în vedere faptul că are un portofoliu bogat de masculi care i-au atins… cearșafurile.

Pamela Anderson a fost căsătorită de 4 ori – Tommy Lee (1995-1998), Kid Rock (2006-2007), Rick Salomon (2007 – anulat 2008 și 2014-2015) și Jon Peters (12 zile la începutul lui 2020). Deși puțini ar crede acest lucru, bomba sexy are și doi copii: Brandon Thomas (24 de ani) și Dylan Jagger (23 de ani).

Picanteriile din viața amoroasă a Pamelei Anderson:

1. Grăbită atunci când vine vorba de căsătorie. De exemplu, pe Tommy Lee l-a luat de bărbat după doar… 4 zile.
2. Prima rochie de mireasă a fost, de fapt, o pereche de bikini.
3. Starul Playboy a fost agresată destul de rău de Lee, fapt pentru care bărbatul a fost reținut pentru violență conjugală și condamnat la 6 luni de închisoare.
4. În timpul căsătoriei cu cel de-al doilea soț, blonda a continuat să întrețină relații sexuale cu Tommy Lee, iar acesta este o mărturisire pe care a făcut-o chiar ea.
5. Relația cu Rick Salomon, la început „prietenie cu beneficii', s-a transformat într-o căsnicie care s-a finalizat după doar 2 luni. Atunci, Anderson a cerut anularea mariajului pe motiv de fraudă.
6. Unul din amanții actriței, fotbalistul Adil Rami a declarat în vestiar că Pamela este fantastică în pat. Într-o singură noapte făceau sex în nu mai puțin de 12 reprize.
7. Pe 20 ianuarie 2020, Pamela Anderson se căsătorește cu Jon Peters, producător de filme. 12 zile mai târziu cei doi au decis să divorțeze.

Galerie FOTO: Ce s-a ales de bomba sexy, Pamela Anderson?

Ajunsă la 53 de ani, Pamela Anderson continuă să facă ravagii. Dovadă stă ședința foto pe care a făcut-o la începutul anului 2020. Blonda a pozat din nou goală pentru campania publicitară în care îşi promovează propria colecţie de genţi de lux.

Credit Foto: Facebook

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru, informații de ultimă oră despre epidemia COVID-19. Revine sau nu starea de urgență?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete