Gala Avantaje în transmisie live pe site!

Gala Avantaje în transmisie live pe site!

collage-ava

Gala Premiilor Femeia anului 2013 este un eveniment organizat de revista Avantaje împreună cu  Avon şi Hotel Marriott, care se află acum la cea de-a XVI-a ediţie.

La fel ca la ediţiile anterioare, evenimentul aduce în centrul atenţiei femei de valoare, din domenii diferite de activitate, atât celebrităţi implicate în activităţi caritabile, cât şi femei obişnuite cu poveşti neobişnuite.

Se vor oferi  premii de excelenţă în domenii precum: Implicare şi Responsabilitate Socială, Excelenţă în Jurnalism Social, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii şi Copilului, Iniţiativa în Sprijinul Semenilor, Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare.

Evenimentul de anul acesta va fi centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminităţii şi pentru tot ceea ce aduce femeia umanităţii. De asemenea, ediţia de anul acesta are drept temă centrală îndrăzneala de a ieşi din tipare prin modă şi frumuseţe atipice, ori scriitură literară inedită, dar şi prin excelenţa în responsabilitate socială!

Astfel, marţi, 25 februarie, de la ora 19.30, sunteţi invitaţi la o seară specială: Gala Premiilor Femeia anului 2013. Evenimentul se transmite live pe site-ul revistei www.avantaje.ro. De asemenea, Gala este transmisă şi pe siteul www.avonconnects.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Familie si casa