Gabriela Spanic, confesiune neașteptată: „Au încercat să ne omoare”. Actrița i-a povestit totul lui Lucian Viziru

Gabriela Spanic e celebra actriță de telenovele. Ea a jucat chiar și într-o producție românească, alături de Lucian Viziru. Cei doi au rămas prieteni, recent s-au revăzut în podcastul lui, iar vedeta a povestit despre cel mai nefericit moment din viața ei.

Vedeta a vorbit despre perioada în care fosta sa asistentă, Maria Celeste Fernandez, a otrăvit mai mulți membrii ai familiei sale, printre care se numără mama sa și băiatul ei, care atunci avea circa 2 ani.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață. Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi.

Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual', s-a confesat Gabriela Spanic în podcast-ul moderat de Lucian Viziru pe Youtube.

Lucian Viziru a povestit acum ceva vreme în podcastul lui Cătălin Măruță despre sărutul pătimaș pe care l-a avut în urmă cu ani de zile, cu Gabriela Spanic, într-o telenovelă românească. Se întâmpla în 2004, în „Numai iubirea', și tot la vremea respectivă s-a zvonit că ar fi fost mai mult decât un sărut, că cei doi ar fi trăit o idilă în viața reală.

„Da, aici a fost cu limba, ce era în secvența aia. Mulți au zis: Mamă, ce a fost. (… )Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic', a declarat el pe Youtube.

gabriela-spanic-la-un-pas-de-moarte-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Gabriela Spanic e considerată „regina telenovelelor'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete