Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au mers să vadă bebelușul. Reacția prezentatorului este senzațională

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu va fi mămică, aflându-se în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Ea a mers împreună cu Dani Oțil la un nou control medical, s-au filmat înainte de a intra în cabinetul medicului și au dat noi detalii despre copilaș.

Prezentatorul emisiunii de la Antena 1 are deja planuri pentru fetița sau băiețelul ce se va naște anul acesta. Cei doi nu au dezvăluit încă sexul copilului, deși Ramona Olaru l-ar fi dat de gol cumva, spunând că ar fi băiat.

Gabriela Prisăcariu a făcut o scurtă filmare înainte de a intra la control și l-a întrebat pe Dani Oțil dacă este pregătit să își vadă bebelușul, iar acesta emoționat a răspuns foarte scurt.

„Ești pregătit să-l vezi pe bebeluș?', a întrebat Gabriela. „Se filmează?', a răspuns Dani emoționat.

Cei doi au continuat dialogul, iar viitoarea mămică a glumit cu Dani în continuare, răspunsul său fiind pe măsură.

„Crezi că vrea să ne vadă?', a spus Gabriela Prisăcariu. „Cred că nu', a glumit în continuare logodnicul său.
„Eu cred că o să-i placă de noi', a concluzionat frumoasa mămică, iar Dani Oțil a precizat că momentul ecografiei ar putea fi dovada că bebelușul va vrea sau nu să lucreze în televiziune.

„Să sperăm că nu mai stă cu fundul la noi, nu?', a mai spus Gabriela.

Dani Oțil este logodit de aproape doi ani de zile cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au logodit la începutul anului 2020. Cerere în căsătorie a avut loc într-o vacanță pe care cei doi și-au petrecut-o în Mexic.

Marea veste a fost dată chiar de matinalul de la Antena 1, postând pe rețelele de socializare un mesaj amuzant pentru fanii săi alături de o imagine cu el ținând în brațe pisoiul, iar Gabriela purtând grațioasă burtica de graviduță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete