Declarații neașteptate după scandalul din trupa A.S.I.A. cu Irina Nicolae: „Ea a înțeles că este un concert aniversar și s-a simțit dată de o parte”

Un scandal de proporții a izbucnit odată cu promovarea concertului aniversar al trupei A.S.I.A., la 25 de ani de la înființarea trupei. Irina Nicolae le-a acuzat pe colegele ei că au exclus-o, însă acestea o contrazic și explică cum stă situația de fapt.

La sfârșitul anului trecut, Iana Novac a organizat un concert la Ateneul Român, unde le-a invitat și pe colegele ei din trupa A.S.I.A. Fetele s-au reunit și în martie vor susține un concert la Sala Palatului, unde nu au invitat-o și pe Irina Nicolae să cânte alături de ele.

Anca, Sorana, Iana și Anemona vor fi pe scenă. „Irina a fost invitată personal de mine la concertul Ianei. Simplu. Am citi multe articole în care scria că Irina a refuzat, că nu a vrut. Noi am vorbit pe râs, am vorbit pe pozitiv, nu mi-a zis niciodată că nu vine. Pur și simplu, I-ul reprezintă Iana în momentul acesta, ea are concertul ei mare la Sala Palatului și o lasă pe ea, pentru că așa e normal.

Așa mi-a spus mie. Noi le-am sunat pe toate fetele, ca să ne înțeleagă lumea. Acum nu ne reunim fără Alexandra din America, fără Irina, acum, pur și simplu noi mergem mai departe, nu facem o reuniune.', a declarat Anca Neacșu pentru WOWbiz.

trupa-asia-irina-nicolae-3-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu o înțeleg perfect, a înțeles că este un concert aniversar și s-a simțit dată de o parte. Îmi pare rău că se află într-o decepție, s-a făcut confuzia. Niciodată nu avem cum să dăm deoparte nicio membră a acestei trupe, că această trupă a făcut istorie cu fiecare membru în parte.

Trebuie să precizez că eu nu i-am luat locul Irinei, ea a plecat de bunăvoie din trupă și eu am venit să duc mai departe munca acestor fete și a făcut Dumnezeu în așa fel încât să ne înțelegem atât de bine și să ne dorim după atâția ani să fim împreună pe scenă și să mergem mai departe.

Înțeleg și durerea Irinei de a citi că ne reunim și ea nu este. Este absolut normal să fie așa, dar nu se pune problema așa.', a precizat Iana Novac, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Irina Nicolae și-a cumpărat bilet în public

„Indiferent câte concerte au mai avut A.S.I.A., succesele vor fi legate de numele meu. Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. Am cântat cu trupa A.S.I.A. din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana', a spus Irina Nicolae pentru playtech.ro.

„Ceea ce a fost dezamăgitor a fost că nici măcar nu m-a anunțat nimeni de acest concert. Nu-i o problemă, mi-am cumpărat eu un bilet online, ca să fiu parte din sală, căci, totuși, să fim realiști, formația asta s-a născut dintr-un singur motiv, eu fiind parte cu Anca Neacșu. Noi două cântam ca backing vocals, în «Schimbul 3», iar Adi Ordean și Florin Ionescu au fost cei care au înființat trupa, după modelul Spice Girls. Ei s-au gândit să ne facă o trupă mișto, că e păcat de talentul nostru. Apoi au venit Sorana și Anemona', a încheiat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete