Gabriela Cristea, probleme de sănătate care i-au schimbat fizionomia

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care au reușit să cucerească publicul din România datorită seriozității, transparenței și a legăturilor pe care le-a creat de-a lungul timpului cu admiratorii săi.

În prezent, fosta prezentatoare este extrem de dedicată familiei sale, iar acest lucru se poate observa pe rețelele de socializare unde soția lui Tavi Clonda își ține la curent fanii cu toate detaliile din viața sa.

De curând, Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor săi că a reușit să scape de o problemă de sănătate care i-a dat bătăi de cap mulți ani și era nevoită să apeleze la ajutorul celor din jur, mai ales al soțului ei. Altfel spus, fosta prezentatoare TV a postat o fotografie în care apare purtând ochelari de vedere.

Perechea aleasă de vedetă este una extrem de șic, ce îi scoate în evidență trăsăturile și schimbă total înfățișarea. Fanii au fost încântați de noua schimbare, iar dovada acestui lucru stă în numeroasele comentarii pozitive.

„Am rezolvat problema ochelarilor. Acum mi-au venit. Nu știu cum este la voi, dar la noi am rezolvat problema cititului la televizor. Ajunsesem cum sunt copiii care nu știu să citească, să îl rog pe Tavi să îmi citească titrarea sau să-l întreb ce scrie pe burtiere. Acum nu mai este cazul', a spus Gabriela Cristea, pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete