Gabriela Cristea, cu banii luați și dată afară din casă. Marcel Toader o lăsase cu 50 de lei în cont

Gabriela Cristea a povestit în emisiunea Cristinei Șișcanu ce a pățit în căsnicia cu Marcel Toader. Omul de afaceri s-a stins din viață în anul 2019.

„Nici nu știam câți bani aveam. Am descoperit după ce i-am pierdut pe toți. Suma pe hârtie, dovedită, a fost de 480.000 de euro. Dar suma reală a fost aproape dublă', a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată' prezentată de Cristina Șișcanu, potrivit unica.ro.

Marcel Toader a fost căsătorit timp de 5 ani cu Gabriela Cristea, timp în care a lăsat-o fără niciun ban în cont, ba chiar el a fost cel care a dorit divorțul.

„50 de lei am avut în cont, după divorț. Eu de la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună de zile să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau. Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu'.

Prezentatoarea spune că din lipsa timpului nu putea să meargă la bancă să își verifice conturile: „Nu aveam când (să verific ce bani aveam în cont). Eu practic mă trezeam la 7 dimineața, la 8 eram deja la studio și mă mai întoarceam seara în jur de ora 21.00. Iar sâmbăta munceam de la 12.00 până după miezul nopții. Deci practic eu aveam timp doar duminică să mă odihnesc'.

„Fostul meu soț mi-a zis să plec. A venit și a zis: «Aș vrea să îți faci bagajele și să pleci»'

După ce i-a luat toți banii, Marcel Toader a venit într-o zi acasă și i-a spus vedetei să își facă bagajele, pentru că vrea să divorțeze. La vremea respectivă, ea avea salariu de 20.000 de euro și lucra ca prezentatoare la un show matrimonial.

„Am aflat (că nu mai sunt bani în cont) în momentul în care fostul meu soț mi-a zis să plec. A venit și a zis: «aș vrea să îți faci bagajele și să pleci». Povestea e mai amplă. Din cauza stării mele de sănătate care se degradase foarte mult, nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, multe acumulate, eu am zis vreau să mă opresc, vreau să fac o pauză măcar de un an, să zicem un an sabatic, în care să nu fac absolut nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc. Îmi puteam permite chestia asta după mulți ani în care muncisem efectiv ca o sclavă. Și el nu a fost de acord pentru că mi-a zis că nu înțelege cum de pot eu să îmi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro?! Eu am zis gata, stop, nu mai pot și du-te tu', a mărturisit Gabriela Cristea.

„Mă pusese bou la jug'

„La început i-a păcălit pe toți prietenii mei, pe toată lumea, pe mine. Dar după aceea a trebuit să trag. Mă pusese bou la jug', a subliniat ea.

Marcel Toader și Gabriela Cristea (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete