Gabriela Cristea a făcut testul de sarcină: „Unde cresc doi, crește și al treilea”

Gabriela Cristea a mărturisit în emisiunea „După faptă și răsplată' că a făcut recent un test de sarcină. Prezentatoarea de la Antena Stars nu mai dorește alți copii.

Invitată recent la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată', Gabriela Cristea a povestit că și-a făcut un test de sarcină, însă a fost negativ. Prezentatoarea de la Antena Stars are două fetițe minunate cu Tavi Clonda și nu își mai dorește alți copii momentan.

„Știi cum se zice: Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel?', i-a spus Cristina Șișcanu Gabrielei Cristea.

Vedeta i-a spus bunei sale prietene că nu mai este cazul de un al treilea copil și a mărturisit că recent a făcut un test de sarcină, care a fost negativ.

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut într-adevăr un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe', a fost discuția dintre cele două, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

gabriela-cristea-fetiteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Gabriela Cristea și-a retras fetițele de la grădinița privată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda plătesc 40 de lei pe zi pentru grădinița fetelor. Artistul susține că este mulțumit de grădinița de stat, chiar dacă taxele au crescut cu 82%.

„Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat… s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult. Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi. Nu prea sunt eu cu banii’, mai spune soțul Gabrielei Cristea.

Cei doi au decis să își mute fetele de la o grădiniță privată la una de stat, iar motivul nu a fost legat de partea financiară.

„Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă… Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit. Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum… care este efortul financiar', a declarat Tavi Clonda.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete