„Eu încerc să muncesc cât mai puțin vânzându-mă foarte profitabil”. Care sunt cele trei meserii pe care le are acum Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu, artistul care a cucerit publicul cu piesele sale, dar și cu modul inedit de a le aduce în fața oamenilor, a fost invitat duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D.

Mihai Mărgineanu s-a lansat pe piață muzicală cu albumul Gore din Chitila', iar presa l-a supranumit trubadurul mahalalelor', cel care interpretează ca nimeni altul cântece vechi de pahar sau inspirate din folclorul urban. Numele lui se leagă și de celebra piesă Mă iubește femeile', ca o titulatură plină de umor, rămasă în memoria colectivă.

Mihai Mărgineanu a absolvit Facultatea de Management, în 6 ani, și s-a împiedicat' în anul 2 al Facultății de Inginerie a Instalațiilor. Acesta a lucrat în vânzări, și-a dezvoltat o afacere în Construcții și mai apoi, sfătuit de prieteni, s-a lansat în muzică. În prezent, jonglează cu 3 profesii: este cântăreț, actor și pilot de avion. Artistul este căsătorit și are 3 copii.

Având în vedere profesiile lui, Denise Rifai l-a întrebat în emisiune pe Mihai Mărgineanu cum l-a ajutat experiența în vânzări în cariera pe care o are acum. „Cât de bine știe să se vândă Mihai Mărgineanu?', a întrebat Denise Rifaai, iar Mihai Mărgineanu a zis imediat: „Eu cred că am știut să mă vând foarte bine'.

Și a continuat: „În primul rând, ca să vrei să vinzi un produs, trebuie să îl cunoști foarte bine. Asta e condiția principală de a fi un vânzător bun. Și când spui că am școli înalte de vânzări, adică am fost la multe companii internaționale din 1993 până în 2000 când am încetat orice colaborare cu orice angajator, am trecut prin foarte multe cursuri de vânzări, unul dintre ele foarte important la o firmă de pastă de dinți, șampoane și săpunuri, americană, chiar cu un senior de vânzări de la ei, pe vremea aceea avea 70 de ani care s-a întors de pe mare să ne predea nouă niște cursuri de două luni de zile de vânzări', a zis el la Kanal D, conform libertatea.ro.

mihai-margineanu-succes-muzica-si-actorie-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

„De acolo m-am dezvoltat foarte mult în acest domeniu, mi se pare fascinant, un domeniu de cunoaștere și simpatizare cu alți oameni.

Eu cred că m-am vândut foarte bine și cred că am luat-o pe etape. Fiecare etapă s-a ars și nu am sărit nicio etapă. Tocmai d-asta ți-am zis că eu încerc să muncesc cât mai puțin vânzându-mă foarte profitabil', a încheiat el subiectul.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete