Gabi Bădălău și-a luat băieții peste hotare. Claudia Pătrășcanu: „Dacă ei sunt fericiți…”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost multă vreme într-o luptă continuă pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Recent, omul de afaceri a reușit să obțină posibilitatea de a pleca cu micuții în vacanță peste hotare. Mama lor a rămas în România.

Gabi Bădălău este în culmea fericirii de când a reușit să-și ia copilașii într-o vacanță. El s-a pozat alături de ei în aeroport. Omul de afaceri nu a plecat singur, ci și cu părinții lui.

Recent, Claudia Pătrășcanu a postat câteva imagini cu micuții, semn că fostul soț o ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în vacanță. Deși se bucură pentru ei că sunt alături de tatăl și bunicii lor, dorul de ei o copleșește mai ales că este prima oară când pleacă fără ea. „Dor nebun de voi', a scris cântăreața în dreptul fotografiilor.

„Era perioada mea de stat cu ei, dar băieții au vacanță de la școală și s-a venit cu această propunere și am acceptat cu sufletul deschis. Chiar am emoții pentru ei, dar sunt fericită, pentru că e prima oară când se despart atât de mult timp de mine. Eu în toată perioada asta muncesc și merg la tratamente pentru durerea pe care o am la un braț. Mă ocup de sănătatea mea, în primul rând. De la sport am un mușchi care mă doare, iar atunci când sunt băieții acasă, nu am timp să mă ocup de mine.

Abia aștept să se întoarcă băieții acasă! Bine, abia au plecat și mă bucur că sunt fericiți. Le-am povestit ce-i așteaptă acolo și le-am zis că am fost și eu cu tati. Le-am arătat locurile pe unde vor ajunge pentru că s-au dus pe distracție acolo. Cred că am făcut pe toată lumea fericită! Mă bucur că pot să fac lucrul acesta, să-i fac fericiți și pe bunici, și pe Gabi l-am făcut fericit, că poate merge cu copiii într-o vacanță. Dacă ei sunt fericiți, și eu sunt fericită!', a declarat vedeta pentru CANCAN.

Claudia PatrascanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De doi ani a existat o luptă continuă între Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău și cu toate astea divorțul nu este încheiat. Totuși, tensiunea pare că a luat sfârșit, iar artista se înțelege bine cu fosta soacră mai ales de dragul băieților chiar dacă au fost neînțelegeri în trecut.

„Eu cu Gabi vorbesc strict despre băieți și cam atât. Țin legătura cu mama lui mai mult, cu ea mă conversez în ceea ce ține de cei mici și cred că e OK, e suficient. Important este că păstrăm o relație și o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită și bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu așază lucrurile și am început să comunic cu mama lui foarte bine.

E un pas înainte pentru o relație civilizată. Eu cred că unul dintre noi toți trebuia să fie mai înțelept. Trebuia cumva să ajungem la un numitor comun. Și tot femeile că, uite, eu și soacra mea am ajuns să comunicăm foarte bine pentru binele băieților. Deci, tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus!', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete