Adriana Bahmuțeanu a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a scos-o din sărite

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan în Ucraina, iar acest eveniment din viața lor a stârnit multe controverse. Prezentatoarea a răbufnit în emisiunea „La Măruță'.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a ieșit din fire în emisiunea lui Cătălin Măruță. Invitată la PRO TV alături de soțul ei, George Restivan, Adriana Bahmuțeanu a fost deranjată de cei care sunt prea curioși de viața ei privată și îi pun prea multe întrebări.

„Nu a fost nimeni. Nu am vrut să luăm copii. Bine, ăla mare al meu, ar fi vrut să meargă. Îți dai seama că are aproape 16 ani. Îl mânca pielea să meargă și el. Mi-a tot dat mesaje, nu aveam semnal.

Nici mamele n-au știut. Făceau infarct dacă le spuneam. Nu le-am spus nimic. Nici la neamurile de pe acolo nu le-am spus. Am fost la o mătușă, am dormit la ea. Noi am vrut să intrăm în biserică, să nu trăim în păcat!

A fost un drum cu peripeții. La dus a intrat George de trei ori în Ucraina, s-a întors. Nu ne lăsau să intrăm din cauza unor acte. Prostii din astea. Dar până la urmă am reușit', a spus Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Trebuie să ai stomac când treci granița în Ucraina. N-am văzut pe nimeni să zâmbească când am trecut acolo. Toți când spun de Ucraina te gândești de tancuri și bombe. De unde? Nu e nimic acolo', a completat George Restivan.

Fosta prezentatoare spune că nu anulează nunta, așa cum s-a speculat. „Nu anulăm nicio nuntă, ca să înțeleagă toată lumea. A fost inclusiv discuția asta. Înainte cu 2-3 săptămâni ca noi să plecăm în Cernăuți, am fost la un eveniment monden. Și ne-a întrebat o jurnalistă ce facem cu nunta. Noi știam unde plecăm, dar nu am vrut să spunem.

Și a scris că am anulat totul. Din burtă a băgat. Vreau să-i liniștesc pe cei care nu mai pot să doarmă de grija noastră. Nu am anulat nimic, o să facem și petrecerea de nuntă. Noi suntem oameni deschiși.

Dar acum ce era să-i spun acelei fete? ‘În trei săptămâni urmează să trag o bă$%^%, vino să mă fotografiezi atunci pe moment. Noi suntem foarte bine, ne înțelegem bine! A fost o chestie răutăcioasă', a spus Adriana Bahmuțeanu.

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Bănceni din Cernăuți, Ucraina. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au mai logodit în biserică în urmă cu câteva luni, unde au participat și copiii vedetei.

adriana-bahmuteanu-si-george-restivan-3-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete