Fuego, despre averea strânsă în 30 de ani de muzică: „După plata tuturor datoriilor și a impozitelor, trebuie să investesc în sufletul meu”

Fuego, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a povestit în ce vrea să își investească banii pe care i-a câștigat în 30 de ani de carieră. Artistul este pasionat de artă.

Puțini știu că pe lângă muzică, Fuego are o pasiune pentru artă și de multe ori exagerează cu achizițiile de tablouri. Artistul și-a propus că tot ceea ce va câștiga de acum înainte să investească pentru sufletul lui.

„Într-adevăr, iubesc arta plastică în toate formele ei și încerc să fac și bine prin ceea ce pictez eu. Tablourile mele se vând și din fondurile obținute, sprijin tinerii artiști. În toamnă voi avea vreo trei expoziții în țară și sunt fericit tare că îmi ies și că pasiunea aceasta a ajuns la un anumit nivel, de mai bine de șapte ani, prin care îmi pot împlini o vocație și pot ajuta.

„Tot ce strâng, economisesc din munca mea, după plata tuturor datoriilor și a impozitelor, trebuie să investesc în sufletul meu'

Tablourile mele au ajuns și în străinătate și e o mare satisfacție să știi că opera ta desăvârșește un spațiu. Cât despre mine, una dintre cele mai mari pasiuni este cea a colecționatului. Sunt un împătimit colecționar și da, uneori am și exagerat cu achiziții sau investiții. Am și tablouri mai valoroase și altele mai puțin valoroase. Mi-am spus la un moment dat că tot ce strâng, economisesc din munca mea, după plata tuturor datoriilor și a impozitelor, trebuie să investesc în sufletul meu.

Și așa am ales tablourile. Iubesc arta românească. De la marii pictori, pe care nu-i am, din păcate, în colecție, până la formatori sau artiști contemporani, toți mă fascinează și mă fac și pe mine să pictez și să ajung mai bun! E una dintre pasiunile mele ascunse, sunt destul de înflăcărat și încerc să nu ratez nimic! Sunt bine pus la punct cu istoria artei românești, cu viețile autorilor și cred că e un domeniu fascinant ce-ar trebui mult mai des tratat, comentat, promovat!', a declarat Fuego pentru ciao.ro.

Fuego-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

„E o perioadă complicată, în care nu știu dacă e cazul de investiții majore, astfel că n-am în plan nicio investiție. Mai ales una extravagantă, cu Dubai sau alte zone exotice. Nu sunt tentat să devin proprietar într-o zonă pe care nu o cunosc bine și pe care nu o pot analiza cu atenție. Eu nu sunt un om extravagant, nu am astfel de atitudine și nu mă arunc cu capul înainte fără să gândesc. Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate.

„Nu-mi permit, la cât muncesc și am muncit, să arunc banii în neant'

Nu-mi permit, la cât muncesc și am muncit, să arunc banii în neant, pe fereastră, într-o zonă pe care nu o știu. Asta nu înseamnă că nu e în regulă! Nu mi-aș lua o casă în altă țară. Dacă vreau să vizitez orice loc din lumea asta mare, mă sui în avion și merg acolo. Nu am nevoie de o proprietate care să mă lege de un loc sau de o investiție care să fie vulnerabilă! Dar îi felicit pe cei care au acest curaj de care eu nu dispun!', a mai spus artistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete