Frumoasa poveste de dragoste dintre Elton John și Linda Hannon, femeia pe care a părăsit-o în fața altarului

Elton John dezvăluiri despre Michael Jackson

Elton John o poveste de om cu o poveste de viață. Artist mondial și gay asumat.
Acestea sunt cele două principale carateristici ale monstrului sacru, Elton John. Ce oferă cu adevărat cancan a fost puțin dezbătut în cazu-i, însă.

Frumoasa poveste de dragoste dintre Elton John și Linda Hannon, femeia pe care a părăsit-o în fața altarului

Femeia pe care artistul a părăsit-o în fața altarului are astăzi 76 de ani și o cheamă Linda Hannon. Acum 50 de ani a fost pe punctul să devină doamna Elton John însă, cu puțin timp înainte de marele eveniment, cei doi și-au dat seama că iubirea lor nu este ce trebuie.

Povestea lor de dragoste desfășurată pe vremea când ambii abia împliniseră 20 de ani s-a născut dintr-o prietenie foarte frumoasă.

Linda este femeia datorită căreia Elton John a reușit în muzică. Ea a fost cea care l-a susținut atât financiar, cât și emoțional.

Zilele trecute, artistul s-a recompensat, suportând toate cheltuielile operației de înlocuire de genunchi a femeii. Aceasta i-a cerut ajutorul pentru că nu-și permitea financiar costul intervenției, iar durerile devenisera insuportabile.

„Îi sunt recunoscătoare lui Reg (Reginald Kenneth Dwigh – numele adevărat al artistului). După atâția ani, el a fost atât de bun și m-a ajutat', a povestit artista care nu l-a mai văzut pe Elton John fix din ziua aceea în care au decis că nu este o idee bună să se ăsătorească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete