Frumoasa poveste de dragoste dintre Elton John și Linda Hannon, femeia pe care a părăsit-o în fața altarului

Elton John o poveste de om cu o poveste de viață. Artist mondial și gay asumat.
Acestea sunt cele două principale carateristici ale monstrului sacru, Elton John. Ce oferă cu adevărat cancan a fost puțin dezbătut în cazu-i, însă.

Frumoasa poveste de dragoste dintre Elton John și Linda Hannon, femeia pe care a părăsit-o în fața altarului

Elton John dezvăluiri despre Michael JacksonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Femeia pe care artistul a părăsit-o în fața altarului are astăzi 76 de ani și o cheamă Linda Hannon. Acum 50 de ani a fost pe punctul să devină doamna Elton John însă, cu puțin timp înainte de marele eveniment, cei doi și-au dat seama că iubirea lor nu este ce trebuie.

Povestea lor de dragoste desfășurată pe vremea când ambii abia împliniseră 20 de ani s-a născut dintr-o prietenie foarte frumoasă.

Linda este femeia datorită căreia Elton John a reușit în muzică. Ea a fost cea care l-a susținut atât financiar, cât și emoțional.

Zilele trecute, artistul s-a recompensat, suportând toate cheltuielile operației de înlocuire de genunchi a femeii. Aceasta i-a cerut ajutorul pentru că nu-și permitea financiar costul intervenției, iar durerile devenisera insuportabile.

„Îi sunt recunoscătoare lui Reg (Reginald Kenneth Dwigh – numele adevărat al artistului). După atâția ani, el a fost atât de bun și m-a ajutat', a povestit artista care nu l-a mai văzut pe Elton John fix din ziua aceea în care au decis că nu este o idee bună să se ăsătorească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete