Nunta regală care a avut loc în weekend! Regele și Regina nu au lipsit de la evenimentul de lux din Franța

În weekendul care tocmai a trecut contele Charles-Henri dUdekem dAcoz, fratele reginei Belgiei, s-a căsătorit cu Caroline Philippe, aleasa inimii lui, în Franța. La eveniment au participat și regele Belgiei Filip, și Mathilde, dar și cei trei copii ai lor.

La Pont-L’Evêque in Normandy, a avut loc celebra nuntă regală. Caroline Philippe, mireasa, a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, simplă, la care a asortat un voal de mireasă foarte lung. De partea cealaltă, mirele, contele Charles-Henri dUdekem dAcoz, a îmbrăcat un costum elegant.

Mirii au ajuns la biserică într-o mașină de epocă. Acolo, membrii familiei îi așteptau, la fel și prietenii. Apariția impreionantă de la nuntă a fost cea a regilor Belgiei.

Mariage du comte Charles-Henri d’Udekem-d’Acoz et Caroline Philipe à l’église Saint-Michel de Pont-l’ÉvêqueSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Regele Filip a îmbrăcat la nunta cumnatului său un costum foarte elegant. De partea cealaltă, regina a ales o rochie verde, iar pe cap a avut o voaletă de aceeași nuanță.

Ei au fost însoțiti la eveniment de trei din cei patru copii ai lor: Prințesa Elisabeta, care a devenit prințesa moștenitoare a Belgiei, prințul Emmanuel și prințesa Eléonore. Prințul Gabriel nu apare în poza de familie.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete