Fratele Mădălinei Manole, despre Petru Mircea: “Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli”

Fratele Mădălinei Manole, despre Petru Mircea

Fratele Mădălinei Manole, despre Petru Mircea

Războiul dintre Petru Mircea și familia Mădălinei Manole este departe de a se termina. Fratele Mădălinei Manole, despre Petru Mircea: Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli.

Chiar și după 9 ani de la moartea artistei, scandalul în familia fetei cu părul de foc s-a reaprins. Fratele Mădălinei Manole face acuzații grave la adresa lui Petru.

Cea mai mare durere a fratelui Mădălinei Manole este faptul că nu a fost lăsat să-și vada propriul nepot. Mai mult decât atât, Petru Mircea este acuzat că a distrus familia Mădălinei Manole.

Fratele Mădălinei Manole, despre Petru Mircea: “Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli”

“Ultima dată când am vorbit cu el la telefon, anul trecut, urla și mă amenința. Nu mi-am văzut nepoțelul de când l-a născut mama lui, doar în poze trimise de fani îl văd. «Monstrul» nu m-a lăsat să-mi văd nepoțelul de când a murit Mădălina. Am fost cu părinții mei de nenumărate ori la poartă la el, la casa din Otopeni și nu am fost lăsați să îl vedem.
Am încercat să vorbesc prin telefon amiabil, să rezolvăm cumva problema, dar au fost doar țipete, urlete, jigniri și amenințări. Nemernicul ăsta ne-a distrus familia. Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli. Tata a îmbătrânit în nouă ani foarte mult. Am îmbătrânit prea repede cu toții după toate necazurile. Crunt destin, nu-i doresc nimănui acest lucru!”, a declarat Marian Manole pentru click.ro.

 

 

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete