Prima fotografie cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr.! A fost postată chiar de Lavinia Pîrva

Prima fotografie cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr.! A fost postată chiar de Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică și Lavina Pîrva sunt extrem de discreți când vine vorba de viața lor privată. În luna mai a anului 2019, Lavinia Pîrva (36 de ani) și artistul Ștefan Bănică Jr. (53 de ani) au devenit părinții unui băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva și-a revenit spectaculos după sarcină, iar acum are o perioadă extrem de activă pe rețelele sociale, unde promovează numeroase produse cosmetice. Printre postările sale „s-a strecurat' și o poză cu micuțul băiețel. Fanii au reacționat imediat, iar primul care a apreciat postarea a fost nimeni altul decât Radu Ștefan Bănică, băiatul cel mare al cunoscutului artist.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt unul dintre cele mai solide cupluri din România, iar discreția este proverbială la ei, motiv pentru care sunt extrem de apreciați de fani. În imaginea postată de soția cântărețului, băiețelul este ținut în brațe de către mama sa, însă este cu spatele la aparat pentru a-i proteja identitatea, deși micuțul va împlini doi ani în curând.

„A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea tine în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea', a fost mesajul Laviniei Pîrva din dreptul pozei de pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete