Foto: Ben Affleck și iubita lui, Ana, surprinși în ipostaze romantice

Foto: Ben Affleck și iubita lui, Ana, surprinși în ipostaze romantice

Ben Affleck se iubește cu Ana de Armas, actriță cu 18 ani mai tânără decât el. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Deep Water”, un thirller erotic regizat de Adrian Lyne.
Chiar dacă între ei există o diferență de vârstă considerabilă, cei doi iubiți își trăiesc amorul ca la 18 ani.


Fotografiile în care au fost surprinși de paparazzi pe plajele din Cuba și din Costa Rica vorbesc de la sine. Cei doi actori se țin în brațe, se sărută și se plimbă romantic pe malul mării.

Spre deosebire de Ben Aflleck, un actor cu o super notorietate la Hollywood, Ana de Armas a devenit cunoscută cu puțin timp în urmă, după aparițiile în filmele “Blade Runner 2049” si “Knives Out”. În urmă cu doi ani, bruneta a decis să lase în urmă cariera înfloritoare din America Latină, pentru a onora contractele tot mai multe care veneau din America. Ana este una dintre noile „femei Bond' și urmează să o interpreteze pe Marylin Monroe în pelicula “Blonde”.

Ana de Armas s-a mutat la 18 ani din Cuba în Spania. În 2011 s-a căsătorit cu actorul spaniol, Marc Clotet, de care a divorțat doi ani mai târziu. De partea cealaltă, iubitul ei Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner, care i-a dăruit 3 copii. Cei doi s-au despărțit în 2015 și au divorțat în 2018.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete