Fosta vedetă Pro TV care trăiește la mănăstire. Andrei Ciopec s-a călugărit de trei ani: „A fost o trecere destul de bruscă”

Era o vreme când apărea săptămânal pe micul ecran, dar și pe scenele teatrelor, însă de doi ani s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor. Despre Andrei Ciopec este vorba, actorul care a devenit călugăr, care locuiește la mănăstire. 

andrei ciopec s a calugarit 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Andrei Ciopec a jucat alături de nume mari ale teatrului și filmului românesc. Printre actori se numără Oana Pellea, Gheorghe Visu și Victor Rebengiuc. Se știe că fostul actor a apărut în producții de film și alături de actori internaționali, precum Steven Seagal, Armand Assante și Dolph Lundgren.

În 2019, actorul a luat o decizie neașteptată. S-a retras din actorie și a luat-o pe calea bisericii. Andrei Ciopec este în prezent călugăr la Mănăstirea Sihăstria Putnei, potrivit Fanatik.  Mulți îl știu pe Andrei Ciopec de la televizor, după ce acesta a jucat în serialul de comedie „Triplusec', dar a fost și jurat în emisiunea de la PRO TV, „Cântă acum cu mine'.

„Începusem să fiu cât de cât cunoscut, câștigam bine și, din punct de vedere lumesc, la acea vreme, nu a fost nimic care să mă împlinească mai mult decât actoria, însă în mine creștea un dor de Dumnezeu din ce în ce mai mare.', a declarat Andrei Ciopec pentru basilica.ro. 

În februarie 2019, acesta deja a plecat spre Mănăstirea Ponor. „Au început ușor-ușor să mi se închidă drumurile în lume, să se dărâme planuri și idealuri și, în exact 40 de zile, pe data de 15 februarie, după ce am împărțit tot ce aveam și după ce am rupt radical orice legătură cu lumea, plecam dinspre București către Mănăstirea Ponor, unde am ajuns în dimineața zilei de 16 februarie, chiar la începutul Triodului. De acolo, după 9 luni, am venit cu binecuvântare mai aproape de meleagurile natale, în Bucovina, la Sihăstria Putnei', a continuat fosta vedetă Pro TV.

Andrei Ciopec susține că nu i-a fost ușor să renunțe la scenă pentru viața de la mănăstire. „A fost o trecere destul de bruscă de la un tip de viață la un alt tip de viață. Nu este ușor să renunți la tot și să pleci într-o zi din mijlocul Bucureștiului la o mănăstire în vârful muntelui la 1400 de metri lăsând în urmă tot ce ai făcut și tot ce ai fost sau cel puțin ai crezut că erai. (…) Încerc să învăț ce înseamnă smerenia și încerc să învăț ce înseamnă ascultarea și supunerea nu doar ca și concept, ci și ca stare a inimii pentru că și ce înseamnă mândria, egoismul, independența și efectele lor știu deja', a declarat Andrei Ciopec.

O altă vedetă Pro TV care a luat-o pe calea bisericii este Nelu Curcă, actorul din serialul La Bloc. El și-a schimbat complet destinul după ce a renunțat la televiziunie și, implicit, la actorie. Actorul Mihai Coadă s-a călugărit la Mănăstirea Turnu din județul Prahova.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete