Fosta soție a lui Pepe s-a afișat cu noul iubit la cinci luni de la divorț. Gestul făcut de Raluca Pascu

La cinci luni de la divorțul de Pepe, Raluca Pascu s-a afișat cu noul iubit. Fosta soție a cântărețului nu a dat de înțeles până acum că ar trăi o nouă poveste de dragoste. 

Raluca Pascu se iubește cu un bărbat căruia îi ascunde însă chipul. Deși a postat prima imagine în timp ce se sărutau, bruneta a șters fotografia la scurt timp după publicare.

Înainte de a o distribui pe Instagram, Raluca a avut grijă să îi protejeze identitatea bărbatului, acoperindu-i chipul cu un sticker mov în formă de inimă. În plus, poza a venit și cu o descriere: „Iubirea mea', scrie Playtech.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Raluca Pascu susținea că divorțul de Pepe a fost cea mai bună decizie, dar și cea mai grea.

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și sta să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…)

Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine', a declarat Raluca Pastramă.

Pepe, primele declarații despre femeia din viața lui

Și cântărețul a trecut peste divorț. Pepe a fost văzut în repetate rânduri în compania lui Yasmine Ody, make-up artist. „Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc', a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Chiar dacă s-au despărțit legal, Pepe și Raluca Pascu au o relație bună de dragul fiicelor, Rosa și Maria.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete