Aniversare dureroasă pentru Alexandru, fiul regretatei artiste Cornelia Catanga: „Sunt amărât că…”

Aniversare dureroasă pentru Alexandru, fiul regretatei artiste Cornelia Catanga: „Sunt amărât că…”

Când pierzi pe cineva drag, încerci din toți rărunchii să accepți că moartea face parte din ciclul firesc al existenței noastre. Te înarmezi cu putere, o cauți în lucrurile frumoase pe care le ai în jur, însă sunt clipe din viața fiecăruia în care absența celui drag care a trecut în neființă te doboară.

La fel s-a întâmplat și în cazul fiului Corneliei Catanga a cărei zi de naștere a fost umbrită de dorul imens pe care l-a resimțit. Alexandru și Aurel Pădureanu au făcut declarații impresionante, în direct, la Antena Stars.

La cei 28 de ani ai săi împliniți pe 2 iulie, Alex Pădureanu a dat nas în nas cu durerea pricinuită de pierderea mamei sale. El a mărturisit că începând din acest an, toate aniversările sale le va dedica celei care i-a dat viață. Cornelia Catanga a fost o mamă exemplară și mereu și-a pus fiul pe primul loc, lăsându-se pe ea în plan secund.

„Vreau liniște sufletească, sănătate și vreau să spun că ziua mea de naștere nu este pentru mine, este pentru mama mea. Ziua mea o dedic mamei mele pentru că astăzi mă simt și fericit. Am vorbit cu ea și i-am spus să mă ajute să trec peste tot pentru că tu ești singurul meu ajutor în momentele grele', a declarat Alex Pădureanu.

Tatăl său, Aurel Pădureanu, a continuat, spunând că se bucură în această zi specială a fiului său, dar o umbră de tristețe tot îi zace în suflet, deoarece aceste evenimente le-a împărtășit ani la rând cu femeia care i-a fost soție.

„Sunt extrem de bucuros că este ziua feciorului meu, Alexandru. Dar sunt amărât că nu este Cornelia cu noi. Am fost la cimitir să aprind o lumânare. Cornelia a fost aerul nostru. A împlinit 28 de ani astăzi', a mărturisit și Aurel Pădureanu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete