Fostă jurnalistă, atac la Anamaria Prodan: „S-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, dar, într-un final, alege să atace tot femeile?”

Alina Greavu, cunoscută în mediul online drept Aluziva, a răbufnit la adresa Anamariei Prodan, celebra impresară de fotbaliști. Fosta jurnalistă a fost deranjată de Anamaria Prodan, care s-a arătat pe rețelele de socializare nemachiată și le-a provocat pe tinere să arate ca ea la 50 de ani.

De curând, pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a distribuit un clip video cu ea în care se demachiază de crema hidratantă pentru a-și aplica machiaj. Vedeta se laudă că arată foarte bine și le provoacă pe femei să arate la fel ca ea la 50 de ani.

„Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia. Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani. Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi!', a spus, răzând, Anamaria Prodan.

Clipul video și mesajul au ajuns și la Aluziva, fostă jurnalistă de televiziune, care a reacționat furtunos la adresa Anamariei Prodan. „Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă. Apoi plusează cu ‘graselor și urâtelor, pune-ți mâna și slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani. Ce poate fi mai trist decât o femeie bogată, celebră, deșteaptă, frumoasă, stăpână pe ea etc. care flexează și se… pe alte femei care nu sunt la fel de frumoase, slabe sau șmechere ca ea?

Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?', a scris Alina Greavu, pe numele său real, pe Instagram.

anamaria-prodan-nemachiata-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ulterior, ea Aluziva a dat un exemplu despre cum trebuia să-și transmită Anamaria Prodan mesajul. „Cum se transmite un mesaj sănătos, pozitiv, constructiv, care încurajează la obiceiuri sănătoase și care dorește binele persoanelor cărora le este adresat mesajul: arăt bine la 50 de ani și am ten frumos pentru că am grijă de mine. Pentru a arăta și voi așa, e important să aveți grijă de voi încă din tinerețe.

Cum se transmite un mesaj care provoacă angoasă, umilește și încurajează aceleași idei toxice și stereotipuri leșinate și care dorește doar să fie laudă de sine și o jignire pentru persoanele cărora le este adresat mesajul: fraierilor, așa arăt la 50 de ani, slabă și frumoasă. Să muriți de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-30 de ani să slăbiți', a mai explicat Aluziva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete