Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu face ravagii pe internet. Cum arată acum Oana Cojocaru?

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu face ravagii pe internet. Cum arată acum Oana Cojocaru?

Irinel Columbeanu a fost atras dintotdeauna de femeile mult mai tinere decât el. Acesta a avut de-a lungul timpului numeroase relații cu femei celebre sau care au devenit, ulterior, celebre. Una dintre acestea este Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani decât fostul afacerist.

Ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă la un moment dat, afaceristul a fost văzut alături de alte domnișoare într-o mașină de lux. În urma acestei escapade, cuplul format din tânăra de 24 de ani și Irinel Columbeanu s-a despărțit.

Dacă Irinel traversează o perioadă extrem de dificilă din toate punctele de vedere, Oana se pare că a trecut ușor peste separare. Ea atrage din ce în ce mai multe persoane datorită frumuseții sale.

Oana Cojocaru se află în Dubai și postează uneori imagini spectaculoase și detalii despre viața ei spre deliciul celor care o urmăresc. Recent, aceasta i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care își etala corpul demn de invidiat.

Ea purta o rochie care a scos în evidență talia de viespe, sânii fermi, picioarele lungi și perfecte. De asemenea, accesoriile au completat look-ul, iar împreună cu peisajul de pe fundal au creat un tablou perfect.

Pe chipul ei nu pare a fi nici o urmă de tristețe și nu ascunde acest lucru. Ea este conștientă de atuurile sale fizice, iar stilul vestimentar pe care îl adoptă o ajută să iasă în evidență și mai mult.

Oana Cojocaru a pus punct relației cu Irinel Columbeanu

Așa cum am spus mai sus, deși se afla într-o relație cu Oana Cojocaru, Irinel Columbeanu nu a renunțat la viciile sale carnale. Acesta a fost surprins alături de alte două domnișoare și, potrivit celor spuse chiar de Oana Cojocaru, nu a fost afectată de aceste ieșiri. Cu toate acestea, ea a decis să încheie relația cu fostul afacerist de la Izvorani.

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit”, a declarat Oana Cojocaru pentru cancan.ro.

Monica Gabor a fost singura femeie care a reușit să-l ducă pe Irinel Columbeanu în fața altarului și să-l facă tată. Unica sa fiică este Irina Columbeanu.

Foto: Libertatea, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete