Fericire mare în familia lui Silviu Prigoană: „O să-mi spună tataie”

Fericire mare în familia lui Silviu Prigoană: „O să-mi spună tataie”

Familia lui Silviu Prigoană se va mări cu un nou membru. Nora sa, soția lui Honorius, este însărcinată și-l va aduce pe lume pe primul nepot al fostului deputat. Acesta se bucură nespus că va deveni bunic și deja se așteaptă să fie apelat, chiar de oameni pe stradă, „tataie'.

Toată lumea știe că Silviu Prigoană are patru băieți, pe Honorius și Silvius, din prima căsnicie, iar pe Maximus și Eduard, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Acum, nu-și mai încape în piele de bucurie că va avea primul nepot de la fiul său Honorius.

Acum cinci ani, Honorius s-a căsătorit religios cu o frumoasă femeie, pe nume Corina Bode. Nașii lor de cununie au fost Adrian Alexandrov și Elena Udrea.

„Honorius e bine. Am înțeles că soția lui este însărcinată. Voi fi bunic. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie', a dezvăluit Silviu Prigoană în cadrul unei emisiuni TV.

Cei doi viitori părinți s-au cunoscut acum opt ani în Statele Unite. Pe când avea doar 11 ani, Corina Bode a plecat împreună cu familia sa peste Ocean.

Silviu Prigoană, război continuu cu Adriana Bahmuțeanu

Cât despre relația lui Silviu Prigoană cu Adriana Bahmuțeanu, lucrurile sunt departe de a fi pașnice. Cei doi se ceartă în continuare, mai ales din cauza unor decizii care îi privesc pe cei doi băieți pe care îi au împreună. Jurnalista a avut o reacție mai puțin normală în cadrul emisiunii Xtra Night Show și l-a jignit pe fostul ei soț. Ea este extrem de supărată din cauza unei decizii pe care judecătorii au luat-o în privința minorilor.

Aceștia au dispus ca Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană să fie împreună atunci când cei mici își vor aniversa zilele de naștere.

„Te rog să nu o mai jignești pe mama, ea ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la camera deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți', a răbufnit Adriana Bahmuțeanu în urma unor declarații făcute de Silviu Prigoană.

Nu toate decizile instanței sunt perfecte, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta. Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public', a acuzat-o omul de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete