FOREO îți asigură un tratament de spa în doar 6 minute 

Lumea se află într-o transformare continuă, văzând cum totul în jurul nostru evoluează de la o zi la alta. Însă, un lucru ce rămâne neschimbat este dorința de a avea grijă de corpul nostru. Aici este inclusă și rutina de îngrijire a pielii – un ten sănătos, ferm și luminos este încă un obiectiv de vis. 

Recent, brandul suedez de beauty-tech, FOREO, a elaborat o cercetare de marketing alături de compania OnePoll. Aceasta a implicat 2.000 de respondenți de sex feminin, arătând un rezultat deja intuit, și anume, faptul că femeile caută în mare parte soluții naturale când vine vorba de corpul lor – acestea dedică în medie 23 de minute pe zi îngrijirii pielii, însă 73% dintre ele ar dori să reducă acest timp. Adică, oamenii încep să caute soluții mai rapide și eficiente.

„Mintea și corpul sunt aliați puternici, iar pielea este precum o oglindă a stării noastre de sănătate. De aceea alocăm atât de multă importanță noțiunii de a avea grijă de tine – și nu doar cu ocazia anumitor sărbători. Astfel, FOREO a conceput un tratament facial complet care va oferi rezultate profesionale în doar 6 minute', explică CEO-ul FOREO EE, Vladimir Cuturilo.

Descoperă în următoarele rânduri, secretul frumuseții durabile și curate, cu un tratament de doar 6 minute, asigurat de FOREO. 

Curățarea facială – 1 minut 

Peeling-ul poate fi o componentă foarte importantă într-o rutină de îngrijire de calitate, însă această tehnică poate aduce daune pielii sensibile sau problematice. De aceea, un dispozitiv precum LUNA 3 schimbă complet regulile jocului. Perii moi din silicon garantează o curățare minuțioasă și blândă, care în același timp îndepărtează până la 99,5% din murdăria și toxinele acumulate ( machiaj, exces de sebum, celule moarte). 

Antrenament muscular facial – 3 minute

Tonifiază-ți și oferă fermitate tuturor celor 69 de mușchi ai feței chiar acum. BEAR este un dispozitiv care combină tehnologia cu microcurent cu pulsațiile T-Sonic, lucru ce are drept outcome o întinerire a pielii și reducerea liniilor fine. Mai mult de atât, acesta reușește să modeleze perfect fața, oferindu-i un contur de invidiat.

O relaxare binemeritată – 2 minute

UFO 2 este un dispozitiv ce combină 4 tehnologii de ultimă oră și încheie impecabil o rutină de îngrijire de 6 minute. Terapia cu lumină LED, termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic, vor  asigura rezultate la nivel profesional în doar 2 minute. În plus, beneficiile UFO 2 sunt dublate atunci când funcționează alături de una din măștile FOREO – rezultatul fiind o hidratare a pielii de 125% după doar 90 de secunde de utilizare, cu un efect ce durează până la 6 ore. Nu în ultimul rând, dispozitivul reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar 7 zile. 
Descoperă întreaga gamă de dispozitive FOREO  – și care sunt beneficiile acestora – pe notino.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial