Folosește-te de telefon pentru a crea fotografii excepționale. Ai nevoie doar de câteva accesorii

Trăim în era digitalului. Acum toată viața noastră este ghidată mai mult decât oricând de către imagini, vedem fotografii oriunde suntem, fie că e vorba despre panourile cu afișe de pe stradă, de vitrinele magazinelor sau, și mai concret, de rețelele de social media, unde când dăm scroll nu vedem decât o serie de fotografii care se derulează.

         Dacă ești pasionat de tot ceea ce înseamnă imagine și vrei să creezi tu unele cât mai frumoase pentru a le posta pe internet sau doar din pură pasiune, atunci trebuie să știi că este mai ușor decât crezi. Nu ai nevoie de aparatură profesională, ci doar de un telefon și câteva accesorii, iar studiile de piață arată că telefoanele Apple promit calitate excepțională a camerelor foto-video.

       Uite care sunt accesoriile potrivite pentru a începe să faci fotografii extraordinare:

         Ring light-ul

         Primul inconvenient de care te vei lovi atunci când vei începe să faci poze și vei fi atent la toate detaliile este lumina. Mai ales dacă lumina naturală nu te ajută, trebuie să îți potrivești programul în așa fel încât să prinzi orele cu lumină bună, care să bată din direcția potrivită, iar în casă îți va fi aproape imposibil să obții asta. Așadar, ia în calcul folosirea unui ring light pentru a avea fotografii luminoase.

         Trepiedul

         Dacă vrei să încerci fotografierea unor oameni sau dacă vrei să îți faci chiar ție portrete, atunci  ai nevoie de un trepied. Trepiedele sunt accesoriile care ajută la stabilizarea imaginii, pentru a nu avea senzația de poze mișcate, dar te și ajută la captarea mai multor tipuri de peisaje, portrete etc.

         Lentila macro

         În vogă sunt acum imaginile care au fundalul blurat și focusul pus pe un obiect sau o persoană aflată în centru. Telefoanele de ultimă generație au această funcție implementată în setarea „portret' a camerei foto, însă dacă intenționezi să sporești acest lucru, cu o lentilă macro vei putea să surprinzi detalii minuțioase și poate neobservabile de o cameră obișnuită. Mai mult de atât, cu acest tip de lentilă, extensie suplimentară, te poți juca cu unghiurile fotografiilor, ajungând la unele la care poate nu s-a gândit nimeni niciodată.

         Husa de telefon

         Deși pare un lucru de la sine înțeles, mulți oameni aleg să nu își mai cumpere o husă de telefon, din comoditate sau din ideea că telefonul nu mai arată la fel de bine. Însă, în momentul în care telefonul tău nu este protejat, șansele ca acesta să se zgârie sau să i se spargă display-ul la prima căzătură sunt extrem de mari. Din acest motiv, ai putea să arunci o privire la husele de Iphone 14 Pro Max de la lerato.ro, pentru a te asigura că atunci când experimentezi fotografia cu telefonul tău Apple nu îl supui la niciun factor de risc. Există huse de telefon din materiale ultrarezistente, care își păstrează în continuare design-ul inovator, dar care și sunt funcționale în protejarea device-ului tău.

         În concluzie, este mai simplu decât te-ai fi putut gândi să te apuci de a realiza fotografii excepționale, mai ales că telefoanele din ziua de astăzi sunt dotate cu specificații de ultimă generație. Trebuie doar să ai în vedere accesoriile care îți vor face viața mai ușoară, fie că este vorba de un trepied sau o de o husă de telefon, investește în lucrurile care îmbină utilul cu plăcutul.

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial