Folosește serviciul de livrare flori în București și oferă-le celor dragi buchete superbe

Prietenii, rudele, persoanele dragi merită întotdeauna atenție. Una din forme ar fi să-i urăm de ziua lor sau de ziua numelui, și măcara așa, să arătăm că ne aducem aminte de acele zile speciale. Bineînțeles, putem face și din zile obișnuite o sărbătoare în cinstea lor, totul depinde de relația avută și de gradul de apropiere față de ei.

Când vine vorba de a oferi cadouri, sau de a „marca momentul', cam mereu florile sunt o variantă la îndemână. Cu un buchet de flori frumoase e mai dificil să dăm greș. Și pentru persoanele dragi, e memorabil gestul pe care îl facem. 

Florile spun ceva despre sensibilitatea sufletului celui care dăruiește. Și dacă sunt bine primite (ceea ce se întâmplă de obicei), intrăm în rezonanță cu sensibilitatea și gustul pentru frumos ale celui care le primește. Așa că, dincolo de uzanțe, vorbim despre o apropiere mai mare, în gând și în suflet, de cei care ne sunt dragi. Mai mult, florile sunt un „limbaj' în sine. Forma, culorile, soiurile alese și aranjamentul lor sunt toate purtătoare de semnificație. Cu cât atenția pentru fiecare din aceste detalii este mai mare, cu atât mesajul este mai bine personalizat. Și implicit, conexiunea cu cei dragi – reafirmată. 

Cu atâtea feluri de flori, evident că putem transmite tot atâtea tipuri de mesaje. Depinde doar de imaginație și preferințe. Orientativ, anumite flori se oferă la anumite ocazii. Dar dacă vrem să ne abatem de la tradiție, ne îndreptăm către ceva special (gen orhidee) sau ceva clasic oferit într-o formă specială (gen buchete de trandafiri). Totul, de la soiul ales, până la mesajul însoțitor, ambalare, asortare – vorbește despre grija pentru cei dragi. Să nu lăsăm detaliile la voia întâmplării, și apropiații vor primi mesajul nostru cu bucurie. 

Potrivit cu soiurile de flori și cu tipurile de mesaje, chiar și buchetele frumos aranjate variază de la simplu la complex. Un stil simplu marchează naturalul, firescul, și eleganța. Un stil mai bogat accentuează nota decorativă, sau veselia, sau intensitatea emoției pe care vrem s-o transmitem. 

Fiecare variantă e la îndemână în funcție de persoana pe care vrem să o cadorisim, de momentul ales, de gusturile proprii. Însă mai presus de toate, florile înnobileasză gestul pe care îl facem față de cei dragi. Arată că ne gândim la ei, și facem acest lucru cu tandrețe și duioșie. 

Sentimentele pe care le avem față de persoanele dragi, și care însoțesc un asemenea cadou, fac să devină valabilă vorba: „Cu o floare se poate face primăvară'. În fond, un buchet de flori oferit celor dragi e o încununare a trăirilor și sentimentelor noastre față de ei. E, poate, lucrul care se adaugă la orice relație frumoasă, ca o reînnoire a ei. Ne reafirmăm iubirea, arătăm că am pus în buchete de flori toată afecțiunea noastră, și ceva în plus. E ca o promisiune că îi știm, îi avem alături de noi, și că acest fapt va dura. 

Cine știe?! Poate că energia pozitivă pe care o atașăm gestului și buchetului de flori va însenina ziua și starea de spirit ale persoanei căreia i-l oferim. Sau va face ca gândul bun să ducă, pentru cei dragi, bucuria momentului până la următorul mesaj pe care li-l transmitem. Pe scurt, un buchet de flori este un puternic purtător de semnificație afectivă. Ne reprezintă atât pe noi, cât și modul în care îi iubim pe cei dragi, îi respectăm și le vorbim. Deci, e nevoie de ceva grijă, timp și atenție pentru a face o alegere potrivită. Băiatul cu flori simplifică selecția, atât prin variantele disponibile, cât și printr-un ireproșabil serviciu de livrare flori Bucuresti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial