Carmen Chindriș, dezvăluiri despre viața amoroasă: „Noi vrem să…”

Carmen Chindriș este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Împreună cu Taraful Rutenilor, tânăra cu gropițe în obraji a reușit să cucerească publicul românesc cu piesele sale „Ziua în care tu m-ai sărutat' și „Două perechi de ochelari de soare'.

Carmen Chindriș cunoaște 11 limbri străine, iar repertoriul său este foarte bogat. Motiv pentru care este nelipsită de la multe evenimente, mai ales ale celor cu o putere mare financiară. Dacă despre cariera ei s-a scris multe, frumoasa artistă își ține departe de ochii curioșilor viața personală.

Invitată la Antena Stars, artista a fost întrebată dacă există cineva care ocupă un loc special în inima sa, însă aceasta a preferat să nu dea detalii, susținând că nu are „nimic interesant de zis'. Carmen Chindriș a specificat că își va anunța fanii la un moment dat dacă există sau nu cineva care o împlinește pe plan sentimental.

„Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit. (…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis', a declarat Carmen Chindriș, la Antena Stars.

Singurul lucru de care vorbește cu multă dragoste și mândrie este familia sa. Ea provine dintr-o familie numeroasă, cu șase frați, ea fiind mezina. Majoritatea sunt atrași de artă și talentați în domeniul lor.

„Noi suntem șase frați, eu sunt mezina familiei. mai am patru surori și încă un frate. Una dintre surorile mele a fost și ea profesoară de muzică. Mai am o soră care e tot în domeniul artei. Restul nu sunt cu arta, dar sunt talentați toți, că sunt îndemânatici', a mai dezvăluit frumoasa cântăreață.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete