Florin Ristei, declarații inedite înainte de marea finală „X-Factor”. S-a știut dinainte cine câștigă?

Marea finală „X-factor' și-a desemnat câștigătorul joi, 23 decembrie. Nick Casciaro, finalistul Loredanei Groza, a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro.

Înainte de a se difuza emisiunea, Florin Ristei a făcut câteva declarații inedite. Acesta se pare că a fost asaltat de fani cu întrebări referitoare la votul publicului. Aceștia l-au întrebat ce rost mai are să-și susțină favoriții dacă finala este înregistrată. Cântărețul, care este și parte din juriul concursului, a făcut lumină în acest caz și i-a asigurat pe fani că votul lor va conta enorm.

„Am zis să vă mai zic o dată dacă tot m-ați întrebat de ce se mai votează dacă finala este înregistrată. Se întâmplă asta de câțiva ani. Finala este înregistrată, adică toată performanța, toate momentele cu invitații, totul s-a filmat înainte, inclusiv patru finaluri posibile. Adică am filmat câte un final posibil cu fiecare concurent.

Am filmat o dată când se bucura Bryana, am filmat o dată când se bucura Andrei, o dată cu Nick, o dată când se bucura Jomajii. Și în funcție de ce votează lumea la televizor, pe ultima pauză de publicitate se alege caseta cu cel care a câștigat. Și așa votul contează. La finalul votării se decide ce casetă se pune', a declarat Florin Ristei la Instastory înainte de marea finală „X-factor' care a avut loc joi, 23 decembrie.

Florin-Ristei1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Nick Casciaro este marele câștigător al sezonului zece „X-factor'. El s-a luptat în finală cu Bryana Holingher, Andrei Duțu și Jomajii, însă voturile publicului au fost decisive. Marele premiu a mers la italianul în vârstă de 31 de ani, concurent în care Loredana Groza a avut foarte mare încredere.

Dincolo de fizicul său remarcabil și firea sportivă, Nick Casciaro are o voce spectaculoasă, acesta fiind și motivul participării sale la „X-Factor'. Deși nu cunoaște melodii în limba română, acest lucru nu l-a împiedicat să se înscrie la concurs. Marele vis al italianului este să lucreze în Statele Unite ale Americii, mai excat în California.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete