Florin Ristei, declarații inedite înainte de marea finală „X-Factor”. S-a știut dinainte cine câștigă?

Marea finală „X-factor' și-a desemnat câștigătorul joi, 23 decembrie. Nick Casciaro, finalistul Loredanei Groza, a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro.

Înainte de a se difuza emisiunea, Florin Ristei a făcut câteva declarații inedite. Acesta se pare că a fost asaltat de fani cu întrebări referitoare la votul publicului. Aceștia l-au întrebat ce rost mai are să-și susțină favoriții dacă finala este înregistrată. Cântărețul, care este și parte din juriul concursului, a făcut lumină în acest caz și i-a asigurat pe fani că votul lor va conta enorm.

„Am zis să vă mai zic o dată dacă tot m-ați întrebat de ce se mai votează dacă finala este înregistrată. Se întâmplă asta de câțiva ani. Finala este înregistrată, adică toată performanța, toate momentele cu invitații, totul s-a filmat înainte, inclusiv patru finaluri posibile. Adică am filmat câte un final posibil cu fiecare concurent.

Am filmat o dată când se bucura Bryana, am filmat o dată când se bucura Andrei, o dată cu Nick, o dată când se bucura Jomajii. Și în funcție de ce votează lumea la televizor, pe ultima pauză de publicitate se alege caseta cu cel care a câștigat. Și așa votul contează. La finalul votării se decide ce casetă se pune', a declarat Florin Ristei la Instastory înainte de marea finală „X-factor' care a avut loc joi, 23 decembrie.

Florin-Ristei1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nick Casciaro este marele câștigător al sezonului zece „X-factor'. El s-a luptat în finală cu Bryana Holingher, Andrei Duțu și Jomajii, însă voturile publicului au fost decisive. Marele premiu a mers la italianul în vârstă de 31 de ani, concurent în care Loredana Groza a avut foarte mare încredere.

Dincolo de fizicul său remarcabil și firea sportivă, Nick Casciaro are o voce spectaculoasă, acesta fiind și motivul participării sale la „X-Factor'. Deși nu cunoaște melodii în limba română, acest lucru nu l-a împiedicat să se înscrie la concurs. Marele vis al italianului este să lucreze în Statele Unite ale Americii, mai excat în California.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete