Florin Răduță, câștigătorul „X Factor” 2015 a învins boala. Tânărul fusese diagnosticat cu tumoare la stomac

Florin Răduță, în vârstă de 28 de ani, a fost diagnosticat cu tumoare la stomac în urmă cu ceva timp. Câștigătorul de la „X Factor' 2015 a reușit să învingă boala și să treacă peste perioada grea din viața lui.

Florin Răduță a trecut prin momente de coșmar după ce medicii i-au descoperit o tumoare la stomac. Din fericire, acum artistul este bine și a reușit să se vindece. În urmă cu doar un an și jumătate, el a făcut și un preinfarct. Din cauza problemelor de sănătate, câștigătorul de la „X Factor' 2015 a fost nevoit să stea departe de tot ce înseamnă muzică și social media.

„A fost o perioadă foarte grea din viața mea, a fost extraordinar de greu să mă gestionez psihic și emoțional. Am fost diagnosticat cu o tumoră la stomac, iar acum un an și jumătate am făcut și un preinfarct. A fost destul de complicat și am fost nevoit să mă detașez de absolut orice. Inclusiv de muzică. Stresul și presiunea și-au spus cuvântul în ultimii ani', a mărturisit Florin Răduță, potrivit antena3.ro.

florin-raduta-x-factor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În toată această perioadă, familia i-a fost alături și l-a susținut necondiționat. Cântărețul a făcut terapie și a reușit să scape de tumora de la stomac.

„Dar în special am fost eu. Pentru că atunci când afli o asemenea veste trebuie să te refocusezi, să te centrezi, să afli de ce s-au întâmplat aceste lucruri. Nu am avut grijă de mine în timpul acesta și probabil stresul și-a spus cuvântul. Dar important este că a fost acolo Dumnezeu. Asta este cel mai important.

Știam că, fiind un diagnostic atât de grav, șansele sunt mici. Am aflat acum doi ani, prin luna mai, au urmat trei luni de zile în care am urmat atât terapie cât și hipnoză. Am avut un stil de viață sănătos iar tumora s-a absorbit în trei luni de zile. Și când am fost la următoarea endoscopie, doctorul a spus că nu mai există nici ulcer și nici urmă de tumoră. Ca și cum este totul nou', a mai spus Florin Răduță pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete