Florin Piersic jr., dezvăluiri despre căsnicia de o lună de zile cu Adriana Nicolae: „Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”

Florin Piersic Jr a fost invitat duminică la „40 de întrebari cu Denise Rifai', emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D. Celebrul actor a făcut o serie de dezvăluiri atât despre viața personală, cât și profesională.

Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic si Tatiana Iekel, acesta și-a croit propriul drum pe scenă, punând bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România. Pe lângă vasta carieră actoricească, Florin Piersic Jr. este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor. Florin Piersic Jr. traduce texte, le pune în scenă și le joacă cu o asumare surprinzătoare, ceea ce i-au adus numeroase premii și aprecieri din partea publicului.

În ceea ce privește viața personală, Florin Piersic jr e de câțiva ani într-o relație cu Andreea Cipca, jurnalistă, și au împreună un băiețel. Referitor la trecutul lui, actorul a dezvăluit că a fost căsătorit cu actrița Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin.

Căsnicia lor a durat o singură lună. Întrebat dacă e pregătit pentru alt mariaj, el a spus că nu: „Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia', a declarat el.

Florin Piersic jr. a și spus de ce el și Adriana Nicolae au ajuns la divorț: „Pentru că a fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție. Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva. Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el înseamnă foarte multe.

Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea (…) Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite', a spus Florin Piersic jr despre mariajul său eșuat, conform kanald.ro.

Acum ani de zile, Adriana Nicolae a dezvăluit public că are un copil cu junior celebru. Mulți au bănuit că e vorba de Ștefan Bănică jr, dar, de fapt, era vorba de Dragoș Țânțăreanu, băiatul lui Cristian Țânțăreanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete