Corina Dănilă suferă de o boală irecuperabilă: „O duci toată viaţa”

Corina Dănilă este una dintre cele mai cunoscute doamne ale televiziunii românești. Deși era o actriță cu multă experiență, aceasta a devenit îndrăgită de public o dată cu interpretarea rolului principal în telenovela „Numai iubirea' unde a jucat alături de Alexandru Papadopol și Oana Zăvoranu.

Acum, Corina Dănilă este prezentatoarea emisiunii „Gala umorului' difuzată de TVR 2. Ea este mama unei frumoase fete devenită o adevărată domnișoară care anul acesta va împlini vârsta majoratului, însă de-a lungul timpului aceasta a avut câteva întâmplări nefericite care și-au pus amprenta pe organismul ei.

„Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate şi că am urmat programul «Good life» la Clinica Bioterra, sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie şi că încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), pentru că oxigenul respirat difuzează din capilare în ţesuturi şi ajunge în zonele slab perfuzate, ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii', a declarat ea pentru click.ro.

Recent, în urma unor noi investigații, actrița a primit un diagnostic crunt de la medici. Din nefericire, Corina Dănilă urmează diverse tratamente pentru a ameliora efectele și pentru a ține sub control evoluția bolii.

„E vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică autoimună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa.
Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini.

Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite, sub atenta îndrumare a domnului doctor Lucian Russu. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot', a mai povestit prezentatoarea emisiunii „Gala umorului' pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete