Florin Dumitrescu, tată de fete cu atitudine

Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei chefi ai emisiunilor de cooking de la Antena 1, „Chefi la cuțite' și „Chefi fără limite', este și tată de două fete cu personalitate.

De curând, cunoscutul bucătar a postat o imagine cu cele două fete, însoțite de comentariul: „secretul stă în atitudine! Frumoase ca mami, [completeaza tu aici] ca tati'.

Iar comentariile nu au întârziat să apară. „Frumoase ca tati și ca mami, bănuiesc!, și ambițioase și talentate ca tati! Am o scuză bună – n-o cunosc pe mami!'; „speciale ca tati', „deștepte ca tati' și „avangardiste'.

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Dumitrescu, au două fete de 9 și 7 ani. Maia și Ava au luat câte puțin de la fiecare, făcându-și, fiecare dintre ele, simțite personalitățile unice. De curând, mama acestora a postat un filmuleț cu mezina familiei, în timp ce susținea, cu mari emoții, echipa tatălui ei în competiția „Chefi fără limite', de la Antena 1.

Florin Dumitrescu, concurent în Grecia

În această săptămână, cele trei echipe aflate în competiție vor ajunge în Corfu. Acolo trebuie să colecteze miere, să adune crabi, să sculpteze în unt sau să recunoască ingrediente. În prima ediție, echipele vor lupta pentru a bloca trei ingrediente unui adversar, pentru a bloca un instrument de gătit și pentru ca jumătate din timpul unei probe o echipă să lucreze cu o singură mână.

O altă limită ce trebuie depășită în Corfu ține de condițiile meteorologice. Concurenții vor afla cum e să gătești pe furtună, pe vânt și ploaie și vor fi puși în fața unor situații fără precedent.

Fetele lui Florin DumitrescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Phil Collins și-a luat adio de la fani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete