Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre filmările „Chefi la limite”: „A fost foarte greu să rezist”

Antena 1 va difuza începând din primăvara aceasta o nouă emisiune culinară. „Chefi la limite' îi va avea ca protagoniști pe trio-ul excepțional format din cunoscuții bucătari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Emisiunea culinară va fi primul show în care gătitul va fi combinat cu aventura celor trei bucătari în călătoriile lor unde vor prezenta pe lângă bucatele extraordinare și destinații de vis din Grecia.

Durata filmărilor emisiunii „Chefi la limite' a fost de două luni, însă pentru Chef Florin Dumitrescu au părut o eternitate, aceasta fiind pentru prima oară departe de familie atât de mult timp.

„Pentru mine, din multe puncte de vedere, Chefi fără limite a fost un proiect care părea că nu se mai termină. A fost foarte greu din toate punctele de vedere, atât fizic, dar și mai mult psihic. Dorul de casă a fost una dintre cele mai mari lupte pe care le-am avut de dus în Grecia', a mărturisit Florin Dumitrescu, potrivit libertatea.ro.

Dorul de casă, de soția sa, Cristina, și cele două fetițe, Ava și Mia i-au mistuit sufletul celebrului bucătar și oriunde s-ar fi aflat acesta se gândea non-stop la fetele lui.

„Acest proiect a fost unul dintre cele mai grele. Faptul că nu am fost acasă două luni, timp în care am lipsit de la prima zi de școală, de la prima dată când fata mea cea mare și-a pus mâna în gips… Am lipsit de la multe lucruri care se întâmplau pentru prima oară. Mi-am dat seama cât de important este să fiu prezent, alături de ele. Mi-a fost foarte dor de fetele mele pe perioada filmărilor, de toate trei, și a fost foarte greu să rezist dorului de casă', a mai spus juratul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete