Florin Chilian, la un pas să fie declarat nebun

Florin Chilian

Florin Chilian

Florin Chilian este unul dintre artiștii care are o doză de “nebunie” în fișa postului.

De-a lungul timpului, Florin Chilian a demonstrat că este unul dintre cei mai nonconformiști artiști de la noi, care spune lucrurilor pe nume, ori de câte ori are ocazia.

Motiv pentru care în tinerețe, artistul a avut parte de câteva momente tensionate. Despre unul dintre ele a povestit chiar pe blogul personal:

“Atunci au vrut să mă declare nebun cu acte în regulă, ca să îmi poată desface contractul de muncă. De ce? M-am certat cu toți, mai puțin cu șeful meu, inginerul Dumitru Botez cu care am avut o relație specială. I-am făcut de c… cu toată doctrina lor, am făcut mișto de limbajul lor de lemn, am intrat în ședință peste ei… Acum, pe bune, numai un “nebun” ar fi avut curajul să ia peste picior tovarășii și limba lor de lemn.

O lună întreagă, zi de zi, eram dus cu mașina, însoțit de unul de la întreprindere, la Policlinica Titan, secția psihiatrie. Mi-au pus fel de fel de întrebări, electrozi pe cap, chestii de-astea. La final, unul din doctori m-a felicitat, mi-a spus că este bucuros că m-a cunoscut și că ar fi bine să plec din țară. Diagnosticul a fost “sănătos clinic”. M-am dus la ăia care mă pândeau și mi-am dat singur demisia”, a scris Florin Chilian pe blogul său, chilian.ro.

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete