Florin Călinescu locuiește la țară după ce s-a retras din televiziune: „Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci”

S-a retras din televiziune și acum locuiește la țară! Într-un interviu pentru Click, Florin Călinescu a dezvăluit unde locuiește acum, dar și cât de mult i s-a schimbat viața în ultima perioadă.

Acesta s-a mutat din București și locuiește la casa părintească din județul Argeș, în comuna Babana, unde are o mulțime de animale, de la porci, la gâște, bibilici și capre. „Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele', a povestit actorul pentru Click.

Momentan, Florin Călinescu spune că nu știe când va reveni în televiziune și dezvăluie că îi este dor de colegii lui de la Românii au talent. „Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul «Românii au talent». Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo.

Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine', a mai declarat Florin Călinescu, care a fost jurat la Românii au talent, prezentator la Prima TV, acolo a avut până acum un an propria emisiune.

Florin Călinescu, dezvăluiri despre viața sa

„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc… Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții.

Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde. Libertatea mea de acum începe. Îmi pare rău că nu mai am 18 ani.

Dacă eu eram acum la 18 ani și era situația tehnologică asta, mâine plecam în America și la ora asta eram cel mai tare creator de conținut de pe globul pământesc. Să nu te miri dacă o să mă vezi pe YouTube sau pe TikTok vorbind în engleză', a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete