Florin Călinescu, foarte ocupat după ce a renunțat la televiziune. La ce lucrează acum: „Mă întorc, într-un fel, la începuturile activității mele”

După ce a demisionat de la Pro TV, dar și de la Prima TV, Florin Călinescu anunță că renunță la televiziune, că nu va mai avea nicio emisiune. Acum, el e pasionat de domeniul online, unde a și început să creeze conținut.

Într-un interviu pentru Click, Florin Călinescu a vorbit despre noul lui proiect intitulat „OnlyFanz'. Filmează o serie de vlogguri în București. „Nu e podcast, pentru că o să urmeze și unul adevărat… Asta este o nebunie, dacă vrei. Aşa am început şi la PRO TV cu „Ora 7, bună dimineață'.

Atunci PRO TV era o stație pentru toată lumea, în care a avansat multă lume din ziua de astăzi din toate domeniile, nu numai artistice, ci și sunet, lumini, decoruri. Mă întorc, într-un fel, la începuturile activității mele în televiziune. Nu fac diferența că atunci eram în televiziune și acum pe două mese într-o cameră', a explicat Florin Călinescu.

„Stau de vorbă cu oamenii pe care nu îi bagă nimeni în seamă. Stăm de vorbă pe Calea Victoriei 91-93.', a mai declarat acesta.

Florin Călinescu, de fiecare dată când a fost angajat, s-a bucurat de o anumită libertate. Când simțea că nu mai e așa, prefera să plece. . „Întotdeauna am fost un animal liber și, atunci când am constatat că ai mei colegi de trust, oricare ar fi el, sunt la stăpân, am rupt lanțul și am plecat. Eu nu am făcut niciodată diferența că sunt cu un contract, că nu am avut niciodată contract strict de muncă, ca și angajat…

Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general', a mai explicat prezentatorul, care nu mai vrea nicio emisiune la TV.

„Nu cred că o să mă mai vezi curând, decât că invitat sau că actor într-un film. Pentru că nu mai vreau să mă mai duc la ședințe, la nebunii etc', a încheiat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete