Florin Busuioc spune adevărul despre starea sa de sănătate

Florin Busuioc, adevarul despre starea sa de sanatate

Florin Busuioc, adevarul despre starea sa de sanatate

În luna noimebrie 2018, Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct.

Actorul a început să se simtă rău imediat după terminarea unui spectacol susținut la Craiova, iar colegii au sunat imediat la 112. Din fericire, operația a decurs bine, iar Busu și-a revenit spectaculos.

Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă. Acum, Busu trebuie să urmeze un regim de viață pentru a evita producerea unui alt infarct.

Omul de televiziune nu a putut să stea prea mult departe de colegii lui și a revenit la postul TV, după două luni de pauză.

Are probleme cu respirația din cauza coastelor rupte în timpul manevrelor de resuscitare

Invitat în emisiunea „Vorbeşte lumea, de la Pro TV, Busu a făcut declaraţii despre perioada grea prin care a trecut.

„Mi-am pus dorinţa să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează şi nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo cinci coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talaşman (n.r. actor, coleg de scenă cu Florin Busuioc) este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat şi îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele, după aceea pot să vorbesc şi despre teatru şi despre revenirea dimineaţa la ştiri. Deocamdată am revenit seara, a mărturisit prezentatorul.

Trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă

„Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze şi să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aş fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete, a continuat Busu.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete