Florin Busuioc a împlinit 61 de ani. Face mari efoturi pentru a nu se îngrășa: „Nutriționista mi-a zis: «Ai greșit!»”

Florin Busuioc a împlinit 61 de ani pe 19 mai. Actorul și prezentatorul de la Pro TV și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni și, la masă, acesta a comis-o! Nutriționista lui l-a avertizat că a greșit după ce i-a spus ce a mâncat de ziua lui.

Busu are mare grijă la alimentația lui și la stilul său de viață după ce a avut probleme de sănătate. A reușit să dea jos aproximativ 15 kilograme, iar acum încearcă să se mențină. De ziua lui nu a reușit, a făcut o greșeală alimentară, iar nutriționista i-a atras atenția.

El s-a bucurat de o cină în oraș cu cei dragi. „Eu, de ziua mea, am fost la un restaurant cu prietenii și familia și am mâncat un biban de mare, cu un sos, care era foarte sos. Și am mai mâncat și niște din astea triunghiulare de la pizza, foccacia. Și mi-a zis (n.r. Carmen, nutriționistă): «Ai greșit!»”, a povestit el la Pro TV.

De ziua lui, Florin Busuioc a fost uimit de cadourile primite de la prieteni, unul i-a plăcut foarte mult, e vorba despre o mașină lego. „Cadouri am primit cadouri. Cel mai haios cadou a fost un lego, o mașină 3D, pe care mi-a făcut-o cadou Gore, soțul Mirunei, verișoara nevestei mele, care s-a gândit ba, tu tot stai și te uiți la televizor ca prostul și nu mai faci nimic, ia fă tu lego-ul asta. E foarte tare ideea, mi-a plăcut foarte tare și foarte bună povestea asta”.

florin-busuioc-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Unul dintre momentele importante a fost intrarea la facultate'

În emisiunea „Vorbește Lumea', el a fost întrebat și care a fost cel mai important moment din viața sa, de care își aduce aminte cu drag și în prezent. „Intrarea la facultate, unul dintre momentele importante a fost intrarea la facultate, care s-a produs după cinci examene la facultate, am dat de cinci ori, am intrat și am aflat despre intrarea la Teatru, eram la spectacol la Hamlet, cu Caramitru, la Bulandra, la sala Grădina Icoanei și Mihai Bisericanu cu care făcusem pregătire la Petrica Gheorghiu cu un an înainte și intrase și el în anul ăla, dar la altă clasă și a venit și el și a zis: “Busuioc, ai intrat”.

Am urlat atât de tare în interiorul meu, nu cred că am urlat vreodată mai tare că am înfăptuit ceva. Mai ales că acea întâmplare a avut loc în anul în care s-a prăpădit mama”, a mai povestit Busu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete