Florentina Opriș și-a sărbătorit ziua de naștere: „Am petrecut romantic, în doi, la un restaurant pescăresc chiar în port, în Varna!”

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii “Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D, și-a sărbătorit weekendul acesta ziua de naștere la Nisipurile de Aur, în Bulgaria. Îndrăgită vedetă a preferat în acest an o călătorie romantică, să se bucure de natură, mare și soare, alături de bărbatul care îi completează viață.

„Anul acesta am hotărât să mă sărbătoresc aici, la un hotel din Nisipurile de aur, cu o priveliște atât către mare cât și către munte, eu fiind dependență de natură. Până acum îmi plăcea să mă sărbătoresc cu mulți prieteni în jurul meu, să fac petrecere. Anul asta am hotărât să mă bucur de acest moment cu bucurie, doar eu cu bărbatul din viață mea. Am avut de sărbătorit multe lucruri frumoase care mi s-au întâmplat, am petrecut romantic, în doi, la un restaurant pescăresc chiar în port în Varna. A fost cum îmi place mie, cu liniște, pace și bucurie în suflet”, a declarat Florentina Opriș.

La cei 54 de ani, frumoasă vedetă spunea despre ea că este o romantică incurabilă. Apropiații Florentinei Opriș au avut grijă că această să aibă parte de cele mai frumoase surprize și de cadouri care să îi bucure și să îi însenineze ziua de naștere. „Am primit un buchet absolut superb, cu flori colorate, pe care îl ador și care m-a impresionat foarte tare. Nu am mai primit un astfel de buchet de vreo 12 ani, de când trăia soțul meu. Pentru mine buchetul de flori și tortul sunt esențiale când este vorba de ziua mea. Am primit și un tort de casă, care mie îmi place foarte mult, cu ciocolată și cacao, făcut la Târgoviște. A fost o surpriză că a ajuns la timp în Bulgaria. Acestea au fost cele două cadouri care pe mine m-au emoționat. Pot spune că sunt fericită cu oamenii pe care îi am în jur și mă simt cea mai bună versiune a mea. Toate experiențele acumulate în anii aceștia m-au clădit, m-au făcut ceea ce sunt acum. Mă simt că un diamant șlefuit”, a mai adăugat îndrăgită vedetă.

La ceas aniversar, Florentina Opriș are trei mari dorințe, pentru fiul ei, Loren, pentru ea însăși dar și pentru cei care o îndrăgesc, o apreciază și care i-au trimis sute de mesaje cu urări de la mulți ani. “Îmi doresc că fiul meu, Loren, și Ana, viitoarea să soție, să stabilească dată nunții. Am emoții incredibil de mari și sunt fericită să știu că este bine. Pentru mine îmi doresc să fiu sănătoasă și să fac lucruri care să bucure sufletul și al meu și a celor din jur. Să conving cât mai mulți oameni să aibă un stil de viață sănătos că să se poată bucură de tot ceea ce viață le oferă”.

Florentina Opriș poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, începând cu ora 11:30, prezentând emisiunea “Sport, dietă și o vedetă”, la Kanal D, unde, alături de invitați specialiști din domeniul sănătății, diferite vedete și personalități din diverse domenii, oferă telespectatorilor sfaturi unice despre alimentația sănătoasă și sport.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete