Cine e nora lui Silviu Prigoana. A locuit mulți ani în străinătate, departe de România: „Lucrează pentru toată Europa”

Vineri, 24 iunie, Silvius Prigoană, băiatul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui. După doi ani de relație ei au devenit soț și soție.

Extrem de discret cu viața personală, Silvius Prigoană a luat-o în căsătorie cu Georgiana. Până acum, nu au apărut imagini cu cei doi, dar s-a aflat cu ce se ocupă tânăra. Silviu Prigoană a vorbit despre nora lui.

Georgianaa locuit o bună perioadă de timp în Austria, însă acum se va stabili în România, alături de soțul ei. „Cea de-a doua noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Ăsta e motivul pentru care au decis să se repatrieze', a povestit acum ceva vreme Silviu Prigoană în emisiunea „Exclusiv VIP', de la Prima TV.

silvius-prigoana-s-a-casatorit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nunta lui Silvius Prigoană cu Georgiana

Petrecerea a avut loc la un restaurant de cinci stele din București. Peste 200 de invitați au participat. „Un eveniment fericit. Superbă a fost petrecerea. Ceremonia a fost ca la orice ceremonie, a fost absolut superbă. A venit foarte multă lume, au venit și in Stele Unite prieteni de-ai lui Silvius, din Austria, din Germania…S-au adunat.

A fost un eveniment la care ne-am adunat din nou, ca la orice eveniment fericit. Acestea sunt evenimentele la care vii cu drag, la celelalte e mai complicat', a spus Silviu Prigoană la Antena Stars, conform Spynews.

Omul de afaceri așteaptă acum nepoții. „Ceremonia civilă a fost de dimineață, iar nunta seara. Religios s-au cununat când s-au logodit. Atunci a fost alt șpriț, dar mai mărunțel', a mai zis Silviu Prigoană.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete