Flavia Mihășan s-a hotărât ce nume va avea cel de-al doilea copil

Flavia Mihășan s-a hotărât ce nume va avea cel de-al doilea copil

Cea mai frumoasă etapă din viața unei femei este, probabil, reprezentată de faptul că va deveni mamă. Deși această perioadă este una plină de temeri și multe întrebări, Flavia Mihășan, aflată la a doua sarcină, a mărturisit că acum totul este diferit.

Fosta „vecină' de la „Neatza cu Răzvan și Dani' și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au un băiețel în vârstă de un an și jumătate, pe nume Carol. Ea se află în al doilea trimestru de sarcină și a vrut să devină din nou mămică pentru a fi diferența mică între frați.

Flavia a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că își dedică majoritatea timpului creșterii lui Carol și treburilor gospodărești. Acum se pregătește de marele eveniment, venirea pe lume a celui de-al doilea copil și a mărturisit că ea și logodnicul ei s-au gândit deja la nume, însă îl vor spune atunci când bebelușul se va naște. Singurul indiciu pe care l-a dat a fost faptul că va fi un nume românesc.

„Da, ne-am gândit la unul, îl avem deja, dar cum am făcut și cu Carol, o să îl facem public după ce se naște. Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva românești. Bine, deși Carol este cumva nemțesc, dar nu aș fi vrut ceva foarte diferit, cum e acum un trend cu nume străine. Îmi place totuși să fie autentic și al doilea nume e chiar românesc', a mărturisit Flavia Mihășan.

Legat de evoluția sarcinii, fosta asistentă TV a declarat că lucrurile au stat mult mai bine decât la prima sarcină. Ea a spus că a fost mai liniștită, mai ușoară, cu excepția primelor două luni când a avut câteva stări de rău specifice femeilor însărcinate. Mai mult de atât, ea se simte mult mai relaxată, mai sigură pe ea, ba chiar uneori uită că este însărcinată și face tot felul de activități cu primul său copil.

„Lucrurile sunt aproape asemănătoare, în afară de faptul că la început, în primele două luni, mi-a fost un pic rău, ceea ce în sarcina cu Carol nu s-a întâmplat deloc. Adică, nu am avut absolut nimic în sarcina cu Carol, nici măcar nu mă deranja niciun fel de miros, absolut deloc. La a doua sarcină asta a fost diferența, dar singura', a mai declarat fosta asistentă TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete