Fiul lui Victor Socaciu, primele declarații după moartea tatălui său. Când au vorbit ultima dată: „Mi-a zis că nu e nimic grav”

Astăzi, 30 decembrie, Victor Socaciu va fi înmormântat la Prahova. În ziua de 28 decembrie, cei care au vrut să îi ducă un ultim omagiu au putut să facă asta la Sala Palatului, iar pe 29 la Palatul Parlamentului, acolo unde fiul lui și al Marinei Almășan a făcut primele declarații.

Victoraș Socaciu și-ar fi dorit să vină mai mulți oameni să-și ia rămas-bun de la tatăl lui. „Ar fi fost frumos să fie mai multă lume, dar cei care au fost au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ce contează până la urmă. Mama a fost acolo. M-a sunat sora mea, Iulia, eu eram la munte când am aflat. Când am aflat alaltăieri, am venit direct aici… Prima persoană pe care am sunat-o a fost mama, i-am zis la telefon. A fost și e în continuare lângă mine așa cum a fost în toți acești ani și îi mulțumesc foarte mult', a spus fiul lui Victor Socaciu pentru Antena 3.

Tânărul spune că starea de sănătate a tatălui său a început să se deterioreze de când a fost infectat cu COVID-19. „Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, a fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin. Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat. Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos', a mai spus el pentru Antena Stars.

victor-socaciu-depus-la-partament-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni'

Fiul lui Victor Socaciu a mărturisit că ultima dată l-a văzut în urmă cu două luni, în casa pe care acesta o are la Cornu. Artistul folk slăbise peste 20 de kilograme, după cum mărturisește băiatul Marinei Almășan. De asemenea, tânărul a spus și care a fost ultima conversație cu tatăl său, notează Libertatea.

„Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit. (…) Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plămâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie', a mai spus fiul lui Victor Socaciu la Antena Stars, relatează Spynews.

Foto: Dumitru Angelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete