Fiul Eugeniei Șerban seamănă leit cu tatăl lui…

Fiul Eugeniei Șerban seamănă leit cu tatăl lui...

Fiul Eugeniei Șerban a crescut fără tată. Frumoasa actriță a avut o relație amoroasă în anii 90 cu un cetățean de origine arabă cu care a făcut un băiat, pe Lorans.

Fiul Eugeniei Șerban seamănă leit cu tatăl lui…

Eugenia Șerban este prima actriță din România căreia i s-a propus să apară pe coperta unei reviste pentru adulți. Actrița a refuzat dar frumusețea ei și limpezimea ochilor săi albaștri nu l-a lăsat indiferent pe un puternic om de afaceri de origine arabă care i-a pus lumea la picioare, a transformat-o într-o adevărată regină și cu care aceasta a făcut un copil. Lorans Bataineh, fiul actriței, are astăzi 27 de ani și a crescut fără tată. Eugenia vorbește puțin de tatăl copilului ei. S-a spus la un moment dat, că acesta ar fi murit deși în CV-ul personal scrie că e divorțată. Dacă ar fi să ne luăm după tatuajul pe care Lorans și l-a făcut pe braț, scris în limba arabă, ne putem da seama că băiatul a îmbrățișat religia și cultura tatălui său.

Eugenia Șerban a intrat la Facultatea de Teatru în 1991 la clasa profesorului Ion Cojar deși juca pe scena teatrului din Turda încă din 1998. E născută pe 13 noiembrie 1969 în București și e devenit celebră după ce a apărut în telenovelele românești: Inimă de țigan, Aniela, Regina, Iubire ca-n filme. 

Foto: Facebook

Citeste și:

Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer. Vorbește în direct despre cumplita experiență!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete