Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer. Vorbește în direct despre cumplita experiență!

Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer. Vorbește în direct despre cumplita experiență!

Eugenia Șerban, dignosticată cu două tipuri de cancer.
Celebra actriță a ținut totul secret până astăzi când a decis să vorbească deschis despre experiența ei.

Un control de rutină a adus-o în fața celei mai cumplite experiențe. Într-un timp record, într-o zi aparent normală, Eugenia Șerban a fost anunțată că are cancer.  Două tipuri – cancer mamar și cancer genital.

„M-am dus la un simplu control și am aflat că am cancer. Cancer ginecologic. Profesorul Puia, doctorul meu, a decis să-mi facă de urgență și o mamografie. Vestea a fost proastă. Aveam 2 tumori și la sân. Așadar, m-am confruntat cu 2 cancere în aceeași perioadă. Am avut o operație de 12 ore jumătate. Cel mai greu moment a fost acela în care mi s-a spus că o să rămân fără păr. Pentru o femeie este cel mai greu moment!', a explicat Eugenia Șerban.

Întreaga discuție aici:

Eugenia Șerban a avut probleme mamare și în 2014

Eugenia Șerban a mai trecut printr-un moment cumplit și în 2014. Atunci a avut probleme din cauza implanturilor mamare pe care le avea.

Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt', povestea Eugenia la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

Vedeta a continuat: „Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior, şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia. Dacă nu fac această operaţie, există riscul să se transforme în cancer”, conchidea actrița.

 

Vezi pozele

Credit foto: Stefan Ovidiu Photography

Brooke Shields, siluetă de adolescentă la 54 de ani. Cum arată în costum de baie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro