Finaliștii „X Factor” 2021. Cine sunt concurenții care se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro

Marea finală „X Factor' 2021, aduce pe scenă patru concurenți care vor face dovada talentului lor si se vor lupta pentru marele premiu.

Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales reprezentanții grupelor pentru marea finală „X Factor' de joi, 23 decembrie, de la 22:15, la Antena 1. P

Pentru prima dată în istoria show-ului din România, în etapa Battle-urilor concurenții aceleași echipe au susținut un duet, acesta fiind totodată și cel mai bun exercițiu pentru duetul marii finale. Cea de-a doua surpriză a venit din partea Deliei, îndrumătoarea grupurilor în acest sezon. În urma duetului Omajii – The Jazzy Jo Experience, jurata a decis să meargă mai departe în competiția factorului X cu o echipă formată din ambele grupuri: „Mi s-a părut soluția salvatoare pentru că unde-s doi puterea crește. Nu pleacă nimeni!'. Astfel, Delia va merge în finala „X Factor' cu Jomajii.

Nu același lucru poate fi spus și despre restul juraților. Ștefan Bănică a fost nevoit să decidă dacă va continua competiția alături de Andrei Duțu sau Ionuț Hanțig. „Am să merg mai departe cu cel care îmi oferă încrederea că poate să acopere o arie muzicală mai largă.', a argumentat juratul înainte de a-l declara pe Andrei Duțu finalist al sezonului 10.

JomajiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Stefan Doyle și Nick Casciaro, concurenții din grupa Loredanei, au ridicat în picioare atât jurații, cât și publicul cu un duet improvizat. „M-am simțit pe o arenă internațională, în primul rând uitându-mă la doi zei care cântau. Acest moment nu m-a ajutat, ba din contră, m-a făcut să am conștiința și mai încărcată de faptul că a trebuit să fac o alegere', a declarat Loredana după ce l-a ales pe Nick Casciaro pentru a participa în ultima etapă X Factor.

Seara a fost încheiată de Bryana Holingher și Betty Iordăchescu ce au reprezentat cu succes grupa fetelor lui Florin Ristei. „Îmi pun speranțele că o să fac o figură cel puțin la fel de frumoasă ca anul trecut. Pentru X Factor, sezonul 10, am să merg mai departe cu Bryana.', au fost cuvintele mentorului. Cât despre finală: „Ne avem pe noi, invitatul, trupa, piesele și vocile noastre. Atât avem!', a adăugat juratul. Marea finală „X Factor' are loc joi, de la 22:15, la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete