Final neașteptat pentru filmul „Pretty Woman”! „Frumușica” interpretată de Julia Roberts ar fi trebuit să moară

Final neașteptat pentru filmul „Pretty Woman”! „Frumușica” interpretată de Julia Roberts ar fi trebuit să moară

Julia Roberts a dat viață unui personaj care a făcut furori în anii 90′. Este vorba despre Vivian Ward, care o prostituată cochetă în filmul „Pretty Woman' („Frumușica'), care a fost lansat în anul 1990. Pelicula s-a bucurat de un real succes, chiar și după mai bine de 26 de ani de când a apărut.

Chiar dacă pare un film foarte cunoscut, pe care mulți oameni l-au văzut cel puțin odată, puțini știu care a fost de fapt povestea reală a acestei producții. În timpul unei conferințe de presă la New York, producătorul și fostul președinte al studiourilor Disney, Jeffrey Katzenberg, a povestit cum ar fi trebuit inițial să arate finalul lungmetrajului „Pretty Woman'. Pelicula ar fi trebuit să aibă un final care nu are nicio legătură cu ce au văcut oamenii în film.

Acum doi ani, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la premiera filmului, echipa „Pretty Woman' a revenit asupra genezei proiectului. Acesta a ajuns să fie total diferit față de ce a ieșit pe ecrane.

„Pretty Woman' ar fi trebuit să se numească „3000'

La acel moment s-a aflat că pelicula  „Pretty Woma' ar fi trebuit să se numească de fapt„3000', conform tvmania.ro. Acest număr reprezenta, de fapt, tariful cerut de eroina Vivian Ward pentru serviciile oferite. Filmul trebuia să fie o dramă centrată pe universul prostituției și al drogurilor. În locul finalului fericit pe care îl știe toată lumea, iată cum ar fi trebuit să se termine celebra producție.

„Personajul lui Richard Gere mă dădea afară din mașina lui aruncându-mi banii în față, apoi demarează pe genericul filmului', a povestit atunci Julia Roberts la „Today Show', de la NBC.

La acea conferință de presă ținută la New York în martie 2015, producătorul Jeffrey Katzenberg a dat și alte detalii sordide despre filmul care ar fi trebuit să se termine. Personajul Juliei Roberts, Vivian Ward', ar fi trebuit să moară, în urma unei supradoze.

„Nu vă pot spune cât timp a durat toată această dezbatere', a povestit Katzenberg.

Această poveste inițială a fost dată uitării după ce acest proiect a ajuns pe mâinile regizorului Garry Marshall și în curtea studiourilor Disney. Așadar, filmul s-a trasformat complet într-o comedie romantică, fără urmă de droguri sau tragedie.

Pentru a vedea mai multe imagini din îndrăgita producție „Pretty Woman', deschide galaria foto de mai sus!

Foto: Nothfoto.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Filmul european la Premiile Gopo – Cele cinci filme nominalizate

Primul interviu cu Ilinca Băcilă și Alex Florea după ce au câștigat Eurovision: „În copilărie am fost afonă, chiar disfonică!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete