Fiica Madonnei, Lourdes Leon, apariție neașteptată la un eveniment din Spania

Lourdes Leon a captat atenția pasionaților de modă la ediția din acest an a Vogue Fashion Night Out din Madrid, Spania.

Modelul în vârstă de 26 de ani, fiica Madonnei, a îmbinat fără efort îndrăzneala și rafinamentul în timp ce și-a făcut apariția pe covorul roșu. Alegerea vestimentară a lui Lourdes Leon a fost o rochie transparentă orbitoare, marcată cu dungi orizontale distincte albe și negre intercalate cu un model complicat în stil japonez.

Rochia, care îi curgea elegant pe umeri, i-a accentuat fizicul, prezentând o siluetă de o alură îndrăzneață în timp ce poza. Ca accesoriu, Lourdes a purtat o geantă elegantă din piele neagră, cu curele argintii din lanțuri, care se potrivea perfect cu cizmele elegante cu toc din piele neagră, până la genunchi, scrie Hello! Magazine.

Cerceii ei strălucitori, cu cercuri alungite, se întrezăreau subtil prin părul lung, prezentând o estetică de farmec discret. Lourdes Leon a folosit un fard de ochi maro strălucitor, completat de gene false și de un ruj roșu cărămiziu, adăugând o notă de finețe aspectului său general.

Photocall for Vogue Fashion’s Night Out 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Prezența lui Lourdes în lumea modei este marcată nu doar de alegerile sale vestimentare, ci și de reflecțiile sale sincere asupra vieții sale, crescând în umbra uneia dintre cele mai emblematice artiste din lume, Madonna, mai scrie sursa citată.

Ea a prezentat o parte din experiențele sale neconvenționale din copilărie în timpul unui interviu pentru The Face, împărtășind: “Îmi amintesc că am avut probleme cu un document foarte important al mamei mele, în biroul ei. Nu era atentă la mine sau ceva de genul ăsta…”.

Cu toate acestea, fotomodelul subliniază că copilăria ei a fost predominant caracterizată de un comportament bun, după cum afirmă: “Simt că aș fi primit o palmă dacă nu eram bine crescută. Manierele au fost foarte importante pentru familia mea în copilărie”.

Lourdes recunoaște că și-a permis mici acte de rebeliune, dar precizează că educația ei a fost relativ strictă, ceea ce includea restricții privind ieșirile în oraș.

„Tata mă lăsa să ies cu prietenii mei uneori în weekend-uri, dar eu chiar nu aș fi considerat asta o ieșire în oraș”, a explicat ea, descriind o copilărie în care disciplina și bunele maniere erau primordiale.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete