Fiica lui Răzvan Simion are iubit. Cât de îndrăgostită e Ianca la doar 16 ani

Fiica lui Răzvan Simion are iubit. Cât de îndrăgostită e Ianca la doar 16 ani

Răzvan Simion este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală, despre copiii lui. Prezentatorul de la Antena 1 vorbește foarte rar despre Ianca și Tudor, copiii pe care îi are din căsnicia cu Diana, femeia de care a divorțat în urmă cu ani de zile. Iată ce s-a aflat despre fiica lui. 

Răzvan Simion apare zi de zi la Antena 1, la matinal. Prezentatorul nu și-a adus în nicio ediție copiii, nu i-a expus deloc. Este foarte discret și când vine vorba despre viața personală, o bună perioadă de timp a ascuns că se iubește cu Daliana Răducan. Iată că acum, cea care face dezvăluiri despre viața personală este Ianca.

Ianca Simion are 16 ani și e fiica celebrului prezentator de la Antena 1. S-a transformat într-o adevărată domnișoară, este înaltă, poartă părul lung și a moștenit multe dintre trăsăturile fizice ale părinților ei. Tânăra e foarte activă în mediul online, în special pe Instagram. Acolo a dezvăluit că are iubit.

Fiica lui Răzvan Simion a postat recent o imagine alături de un tânăr pe nume Marco. În dreptul pozei a avut și o descriere. „Iubesc portocalele, dar și pe acest băiat'. Tânărul imediat a reacționat la această poză. „Și el te iubește'. 

Pe profilul lui de Instagram, tânărul apare în mai multe clipuri pe motor, îmbrăcat în costume speciale.

Răzvan Simion și-a refăcut viața

Prezentatorul a fost căsătorit cu Diana, mama Iancăi și a lui Tudor, însă a divorțat. S-a cuplat apoi cu Lidia Buble de care s-a despărțit în 2020. Răzvan Simion se iubește acum cu Daliana Răducan. În plus, femeia și fiica prezentatorului au o relație foarte bună.

Fostul iubit al Lidie Buble se pare că este atras de femeile mai tinere decât el. Dacă între el și artistă diferența era de 13 ani, acum diferența este de 11 ani. Altfel spus, prezentatorul are 40 de ani și noua sa iubită 29 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete